recenze

Halloween Heist

Halloween Heist

Halloween, americký svátek čarodějnic, na který se vyřezávají obličeje do dýní. Jejich účel je co nejvíce vystrašit. Tady zrovna o strašení nepůjde. Ale dýně zde budou hrát velmi důležitou roli, bez nich se totiž nedostanete ani o píď dál.
Tak co to tady tentokrát máme. Jedná se o klasickou arkádu, ve které budete sbírat nesčetné množství dýní. Proč? No inu, jste přeci Halloweenský zloděj a není tedy nic lepšího než ukrást všechny dýně.

Jak to tedy funguje. S vaší milou postavičkou, jejíž obličej rovněž není vyřezán z ničeho jiného než dýně, budete v několika kolech muset posbírat všechnu tuto zeleninu do poslední. Dokud to neuděláte, neotevřou se vám dveře do dalšího kola a vy tím pádem budete bloudit pořád tím stejným levelem. Samozřejmě, nic není tak jednoduché, natož kradení. V cestě za vítězstvím vám budou bránit všelijaké potvůrky, které vás při jakémkoliv dotyku zraní. To pro vás není moc dobré jelikož máte jenom tři životy a v některých kolech se budete pěkně potit aby vám stačili.

Co říci závěrem, jestli jsou arkády vašim oblíbeným žánrem, pak by jste tuhle gamesu neměli prošvihnout. Graficky jde v arkádách o to lepší na co jsme zvyklí a pokud bychom měli hovořit o hudebním doprovodu, tak ten pěkně dokresluje atmosféru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Halloween Heist Halloween Heist Halloween Heist

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce