recenze

Star Worms

Star Worms

Připadají vám závody červů jako naprostá hloupost? Tak to rychle vyzkoušejte následující gamesku, kde se právě takovéto závody odehrávají. Jde o zábavnou věc, která navíc podporuje multiplayer. Chcete-li se trochu odreagovat, nevidím v tom problém. :)
Super Worms je hra, která simuluje závody červů. Zní to blbě, ale je to tak. Navíc hra není zase tak blbá, jak si mnozí z vás právě teď myslí. Na výběr máte hru pro jednoho hráče a hru pro hráče dva. Nemusím jistě podotýkat, že hra pro dva hráče je mnohem zajímavější, ale někteří z vás, bohužel, budou muset sáhnout po singelplayeru. V tomto módu můžete pilně trénovat samostatné okruhy, a pak se pustit do závodů. Body za uméstění se klasicky sčítají a na konci dojde k vyhlášení- na nejlehčí obtížnost není problém vyhrát.

Pokud však jste dva, je zde možnost nejenom výše zmíněného ve dvou /klasicky splitscreenově/, ale i Battle game, kdy se po speciálně vyvořeném plácku proháníte jen za účelem nikoli být nejrychlejším, ale co nejrychleji soupeře zbavit života a to pomocí tretek schovaných na tratí v podobě kuliček. Ty jsou přítomny i v samotném závodě, ale nehrají v něm zdalek ahlavní úlohu.Hra je graficky silně nepovedená, ale co se dá dělat, snad to přežijete. Leč bohužel, další úskalí se objeví záhy. Hudbu obstarává PC Speaker...A hra je shareware, takže přístupno je jen málo tratí. K oné Battle gaem dokonce pouze jedna jediná.

Myslím ale, že hra se rozhodně vyplátí stáhnout, neboť poskytuje celkem slušnou zábavu, byť s několika mouchami, ale s její velikostí nemůžeme chtít zázraky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jakub | 04.12.07 v 15:12

je to bezva hra stahně te si ji

Jakub | 04.12.07 v 15:12

je to bezva hra stahně te si ji

marian | 17.05.06 v 12:35

No, asi máš pravdu. Kluci z Wierling Software by měli trochu slevit ze svých požadavků...a dát to free...

Lukáš | 16.05.06 v 22:55

Shareware - čtu dobře?
za to snad ještě něco chtěj?
to snad nemyslej vážně!

patrik | 20.01.05 v 09:52

mas pravdu je to suuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petr | 05.04.03 v 12:45

je to super hra radim vam stahněte si ji!!!!!!!!!!!!! ;-)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce