recenze

Crystal Caves Christmass Treasure

Crystal Caves Christmass Treasure

Spojí-li se dvě slůvka – konkrétně Boulder + Dash – pak většina z vás už je doma. Dnešní počin ze stejného soudku od českého teamu je přívětivá hra Crystal Caves CHT. Grafika super, hratelnost dobrá, jenom těch levelů by mohlo být více…
Sbírání krystalů pod padajícími bloky čehokoliv je princip starý jak moje první Botasky. Přesto jde o princip stále přitažlivý a hráčsky kvitovaný. V jednoduchosti je síla.

Páreček místních programátorů PT a FCH se rozhodl vypustit mezi nás, lid to prostý, free verzi své – zřejmě shareware (?) předchůdkyně – Crystal Caves Gold. Toto je počin velmi pozitivní, zvláště pak je-li hra na vysoké kvalitativní úrovni. Upřímně řečeno – už dlouho jsem neviděl takto vyvedenou předělávku Boulder Dash, která by mne zaujala po všech stránkách. Grafika mlaskoidní, hratelnost tak akorát, prostě bájo. Přesto mne trochu zamrzelo, když jsem se podíval na celkový počet levelů uvedený v menu hry a porovnal toto číslo s počtem levelů, které mohu přímo hrát (bez nějakého připojování se na web či dokonce platbu obulousem).

Co dodat – kdyby byly všechny uvedené levely ve hře neblokované a volně hratelné, pak bych v klidu přidal v hodnocení i 10% navíc bez mrknutí oka. Takto je to „pouhých“ 80%.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Lokutus74 | 27.08.06 v 08:53

Hrál jsem to před nějakým pátkem a hned to bylo dohraný... ale bavil jsem se a né že né:-).
Nicméně RoX je RoX!


galerie

Crystal Caves Christmass Treasure Crystal Caves Christmass Treasure Crystal Caves Christmass Treasure Crystal Caves Christmass Treasure Crystal Caves Christmass Treasure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce