recenze

Poyo

Poyo

Po delší době tu máme opět jednu klasickou odreagovačku. Nabízí opravdu prostý námět, ovšem nerad bych, aby to vyznělo, že je titul Poyo nějak jednoduchý na dohrání. To opravdu není a bude skutečně záležet jen na vaší šikovnosti, jak daleko se v něm dostanete.
Pohodových arkád není nikdy dost, a proto jistě nebudete nic namítat, když vám jednu takovou i dnes představíme. Nevím proč, ale dost mi titul připomněl starší gamesku Darc. Ne, že by se jednalo námětem o stejné tituly, jen je potřeba zmínit, že právě Poyo je mu podobné hlavně v jedné věci, a to ve vašem cíli. Stejně jako ve hře Darc, tak i zde se musíte dostat v každé lokaci do předem určeného cíle a využít přitom své přirozené schopnosti.

Těch zde máte k dispozici hned několik, mám-li být trochu konkrétnější, pak tyto schopnosti jsou celkem dvě. Jedná se o výskok a o okamžité zrychlení. Obě tyto featurky vám pak pomůžou překonat mnoho nástrah, mezi které patří například propasti a jiné další pastičky a vše překonáte pouze a jen svými schopnostmi. Při pohledu na screeny možná budete namítat, že grafika mohla být detailnější. Osobně vám řeknu pouze tolik, že to je sice pravda, přesto si nemyslím, že jde o nějaký vyložený nedostatek a v desítkách levelů, které jsou vám nabízeny, vám to po čase ani nepřijde.

Pokud váháte, jestli titul stáhnout nebo ne, pak vám poradím, ať se rozhodnete spíše pro první variantu. Autor Lazrael totiž předvedl velmi slušnou práci a i když je hnacím motorem mnohými nenáviděný GameMaker, hra se mu velmi povedla a skutečně nemohu nic jiného, než jen titul doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Poyo Poyo Poyo Poyo Poyo

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce