recenze

Future Pinball

Future Pinball

Tak tohle je opravdu hustá práce! Pinball jako takový mě bavil vždycky, ale nikdy ne tolik, abych u něj trávil dlouhé hodiny prakticky bez přerušení. To se ale změnilo s příchodem Future Pinball a já vás směle zvu k naší recenzi, kde se vám pokusím vše pěkně popsat.
Pinball jako takový, se sice nemůže rovnat některým hrám jiných žánrů, přesto i tak nejde o nudnou záležitost a lze na něm vypěstovat vcelku závislost. Já sám vzpomínám na své mládí, kdy jsem u podobných her trávil dlouhé chvíle. Dneska mě popravdě už tento žánr tolik nezajímá, ale musím říci, že bych možná i po zahrání Future Pinball názor změnil a začal podobné hry opět vyhledávat. Myslím, ale že to nebude vůbec potřeba. Jste-li nadšenci do této zábavy, pak mám pro vás naprosto šokující zprávu. U Future Pinball jde vydržet desítky, možná i stovky hodin!

Možná si nyní říkáte, že jsem úplně padlý na hlavu, když tu mluvím o stovkách hodin. Dovolte mi proto, abych vše řádně vysvětlil. Dnešní kousek není ani tak hotovou hrou, jako spíše prostředím, kde si můžete dle libosti vytvořit svůj vlastní stůl a možností máte více než hodně. Můžete si přidávat pozadí dle libosti, editovat není problém ani prostředí či počet a umístění jednotlivých odpalovačů. Záleží pouze na vás a na vaší šikovnosti. Budete-li se svým výsledkem spokojení, můžete si směle vaše dílko spustit. Vše bude vypadat jako samostatná hra a jak si ji uděláte, takovou ji mít budete. Možná si nyní říkáte, proč to zde píšu, když zde nepředstavím nic konkrétního, pouze nějaký editor. Pointa je v tom, že na stránce autorů existují tisíce hotových stolů a když vás omrzí jeden, můžete se směle pustit do dalšího. Vše se nachází na tomto odkazu, kde se sice musíte zaregistrovat, ale poté se vám otevře takový svět, který by mohlo závidět i leckteré RPG.

Vše je přitom zpracované tak důsledně, že se až nechce věřit, že to vše je dostupné zcela bez poplatků. Musím skutečně smeknout před autory, protože i když nevytvořili něco inovátorského, jejich Future Pinball je téměř dokonalou záležitostí, kterou vynechat by byl hřích. Pro příznivce povinnost, pro vás ostatní příjemné zpestření, které vás buď naprosto pohltí anebo nechá chladnými. Můj verdikt ale znáte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

caseon | 16.10.11 v 10:18

Jděte se s tim fotit hovada.

Mintaka | 12.10.07 v 19:03

To na mě vyskoží hláška, že je program Expired a že se mám podívat po nové verzi na stránkách výrobce. Teda, to je mi chování, aby se program odmítal spustit, protože není vhodný "čas".

Změnil jsem systémové datum o rok zpátky a spustí se. I tak má ale místy podivné bugové výjevy.

jurobezmena | 07.01.07 v 20:20

Robbie prečo komentuješ každu hru???Nato su tu recenzie!

lorro | 14.09.06 v 19:18

ty si vostrej Robíku máš v prdeli kus hřebíku

Robbie | 15.08.06 v 15:55

Jak vidíš Alishko, musíš mít XPčko :)

Alishka | 10.08.06 v 13:15

chci to nainstalovat a vyleti okno s tim, ze musim mit Win NT nebo co. Mam win me. Na tom to nejede ci co?


galerie

Future Pinball Future Pinball Future Pinball Future Pinball Future Pinball