recenze

Adventures of Fatman

Adventures of Fatman

Všichni Batmani, Spidermani, Supermani třeste se! Je zde totiž Fatman, který si ví rady v každé situaci a dokáže vyřešit všechny situace. Má k tomu neocenitelné pomůcky. Bohužel jedinou nevýhodou je, že se vám čas od času na paty lepí pořádná porce smůly!
O žánru adventur toho bylo napsáno skutečně hodně, i na našem serveru jsme se mu trochu věnovali. Jeden příklad z mnoha je kupříkladu náš článek z minulého roku, kde jsme podrobně popsali informace o tomto bezpochyby skvělém žánru, do kterého nepopiratelně patří i dnešní Adventures of Fatman.

Jedná se o klasický, humorně pojatý kousek, který vypráví o sympatickém Fatmanovi, který v životě moc štěstí nemá. Jemu to ale nějak zásadně nevadí a snaží se prostě konat dobro. Jednoho krásného dne se ovšem do místního města nastěhoval proradný padouch a na našem hrdinovi je, aby s ním co možná nejrychleji zatočil. Nemůže přeci dopustit, aby se z jeho krásného místa stálo odbytiště zločinu. Možná to ani netušíte, ale už po skončení intra je pro vás připravena jedna z nejveselejších adventur poslední doby. Prakticky na každém kroku můžete narážet na velmi humorné situace. Dbát přitom musíte ale i na sebe, protože velmi často se může stát, že můžete umřít. Můžete dostat ránu elektrickým proudem, zasáhnout vás může dávka střel z kulometu, či se nešťastnou náhodou můžete zabít ve vašem autě, kdy omylem nastavíte autodestrukci. Doporučuji proto vše pečlivě ukládat. Byla by nesmírná škoda začínat neustále od začátku. V úvodních fázích to možná ani tak nevadí, ale později vás každá taková smrt bude nesmírně mrzet. Gameska je totiž poměrně dlouhá.

Velmi se mi také líbilo celkové zpracování. Grafika sice není nějak extra super zpracovaná, ale je vtipná a dobře sedí k celkovému pojetí. Adventures of Fatman je prostě kousek do nepohody a jsem skutečně rád, že jsem ho měl možnost recenzovat. V případě jakéhokoliv problému stačí napsat opět do diskuze a já se vám pokusím poradit. Nyní bych už jen rád udělil hodnocení. Po delším zvážení jsem titulu uložil pěkných 86%.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Lucy799 | 24.08.06 v 22:11

jenom mně mrzí,že to není česky!


galerie

Adventures of Fatman Adventures of Fatman Adventures of Fatman Adventures of Fatman Adventures of Fatman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce