recenze

Blast Zone

Blast Zone

Pokud patříte k těm, kteří nepohrdnou vizuálně přitažlivou, dobře napsanou adventurou v anglickém jazyce, rozhodně zbystřete. Blast Zone z dílen Alana Thorna totiž v žádném případě není další bezduchá futuristická střílečka, jak by se dle názvu mohlo zdát.
Jak známo, je to především příběh samotný a způsob jeho vyprávění, co adventuru adventurou. Blast Zone dostala v tomto (a nutno dodat, že i v mnoha dalších směrech) do vínku skutečně vrchovatě. Ocitáte se v kůži emzáka jménem D-Tox, který je svržen do nějakých vesmírných kobek jen proto, že byl příliš zakoukaný do lidské rasy - a verdiktem je elektrické křeslo, lépe řečeno jeho velmi futuristická náhražka. To se D-Toxovi samozřejmě nelíbí, a tak koumá, jak z tohoto intergalaktického průseru ven. A všechna ta výše slibovaná audiovizuální paráda (přitom nejde o žádnou novinku) a erupce kreativity začíná.

Blast Zone vlastně nemá výraznější chybu, pomineme-li fakt, že se v něm česky prostě nedohovoříte. Hledáte-li inteligentní, šikovně napsanou, barevnou, ale přesto určitým způsobem depresivní adventurku a nemíníte za ni zaplatit ani niklák, už dál nehledejte. Leda, že by šlo kolem šílené děvče, zvané Emily.

Dodatek: V případě nějakého zákysu, je pro vás připraven kompletní návod!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Fantomas | 25.09.06 v 19:15

NEUMÍM ANGLICKY A PROTO JSEM ROZUMĚL JEN TŘIČTVRTĚ HRY.


galerie

Blast Zone Blast Zone Blast Zone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce