recenze

That Night Before Act 1

That Night Before Act 1

Zajímá vás, co všechno je člověk schopen udělat pro peníze? V tom případě zbystřete, protože vám právě dnes přinášíme první díl malé série adventur, která vás přesvědčí o tom, že pro mnohé jsou peníze vždy až na tom prvním místě!
Roy Haliway žije vcelku spořádaný život, má milou partnerku, pevné zázemí a jistotu spokojeného stáří. Jednou si ale se svou přítelkyní vyrazí na večerní procházku do parku. Nic neobvyklého, ovšem až do doby, než se Roy za bílého dne probudí ve svém pokoji se zjištěním, že si vlastně vůbec nic nepamatuje.

Zajímavý příběh, co říkáte? A teď si vezměte, že je ještě rozdělen na celkově pět kapitol, rozložených do čtyř pokračování (v poslední epizodě jsou hned dvě kapitoly), které se vám v několika následujících dnech pokusíme přinést. V té úplně první je tedy vaším úkolem vzpomenout si, co se vlastně minulé noci událo a řeknu vám, že toto zjištění bude pro vás velmi zajímavé, neboť se pak příběh rozvine do takové podoby, že by se za něj nemusel stydět i leckterý béčkový film. Rozluštění nechám samozřejmě ale na vás, jen vám napovím, že délka není to, čím by se tento titul mohl chlubit a vzhledem k velmi nízké obtížnosti odhaduji, že i méně zkušeným adventuristům zabere dohrání maximálně dvě hodiny čistého času. I to je ale slušné, co říkáte? Rád bych se nyní věnoval tomu, co mě v průběhu nejvíce trápilo. Byly to občasné výpadky textur a také nemožnost ukládat pozice. Respektive možnost zachovat pozici zde byla, ovšem při vyzkoušení této funkce se nešlo z připraveného formuláře dostat. Pomohlo jedině ukončení. Daná pozice pak samozřejmě byla ztracena. Je možné, že se u vás tyto problémy neobjeví, každopádně osobně vám doporučuji, pozice si neukládejte! Tuto skutečnost bych možná omluvil tím, že se jedná o starší kousek, který mohl na starších systémech běžet naprosto bez problémů.

Každopádně i přesto všechno je That Night Before Act 1 velmi zajímavým kouskem, jenž potěší všechny příznivce adventur. Pokud mezi ně patříte, pak rozhodně stahujte a pomalu poodkryjte příběh, který půjde do finiše až za velmi dlouho. Přejeme příjemnou zábavu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

That Night Before Act 1 That Night Before Act 1 That Night Before Act 1 That Night Before Act 1 That Night Before Act 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce