recenze

Ben Jordan 4

Ben Jordan 4

Čtvrtý díl je tu a opět věřte, že se nudit rozhodně nebudete. Tentokrát se podíváte do jednoho hotelu, kde opět o paranormální jevy nouze rozhodně nebude. Více prozradí ale až naše recenze, nyní bych jen rád dodal, že co se týče délky, je titul zase o fous výše, než předchůdce.
První, druhý a třetí díl máme úspěšně za sebou. Pokud máte rádi sci-fi a paranormální jevy, pak je pro vás titul jako stvořený. Autoři mají skutečně obrovský smysl pro detail, a tak možnosti, které právě Ben Jordan nabízí, jsou vskutku obrovské.

Příběh úzce navazuje na události minulého dílu. Tam se Ben vypravuje vyřešit záhadu místního hotelu, kde podle očitých svědků straší. Nebude na to ale sám, protože mu pomůže několik dalších jedinců, prahnoucích po rychlém objasnění. Záhy ale zjistíte, že to ani s jejich pomocí nebude vůbec nic snadného. Na druhou stranu interaktivní přístup je opravdu velmi zajímavý a velmi pěkně osvěžuje celkovou hratelnost, což s ohledem na velmi solidní délku, je velmi dobrý přínos. Grafika je pak rovněž velmi pěkná a rovněž i atmosféra není k zahození. Na tomto dílu se mi líbilo, že autoři se skutečně nebojí vytvářet opravdu zajímavé a strhující zápletky, které mají překvapivý konec. To skutečný není až tak častý jev.

Opět jsem nenašel nic co bych projektu vytkl. Obtížnost je trochu vyšší, ale budete-li mít jakýkoliv problém, neváhejte se na mě obrátit v diskuzi. Rád se vám pokusím pomoci. Nyní bych vám už popřál hodně štěstí při hraní a pomalu vás pozval na zatím poslední – pátý díl, který překonává všechny dosavadní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Ben Jordan 4 Ben Jordan 4 Ben Jordan 4 Ben Jordan 4 Ben Jordan 4

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce