recenze

1010 Locos Por El Tenis

1010 Locos Por El Tenis

Tenis je v našich končinách velmi populárním sportem a řekl bych, že každé jeho virtuální zpracování potěší. Dnes ale půjde o hru s trochu odlehčenou atmosférou, jež se nedrží striktních pravidel zmíněno tenisu a přináší skutečně nevšední zábavu.
V našem archívu mnoho her s touto tématikou nemáme a když už tomu tak je, nelze ve většině případů hovořit o žádném zázraku. V tomhle ohledu holt má komerční scéna lehce navrch, ale pravdou je, že takový Tennis Titans nebo Tennis Antics se za své kvality rozhodně stydět nemusí.

1010 Locos Por El Tenis, jak zní celým názvem dnešní gameska, je tedy Tenis jako vyšitý. Pravidla tohoto sportu vám jistě nemusím nějak zvláště vysvětlovat, protože každý z vás, i když třeba není aktivním fanouškem, se jistě s ním někdy setkal. Pojďme si raději říci, čím se dnešní kousek odlišuje od ostatních. Je to především odlehčenou atmosférou. Když se tak podíváte na okolní screeny, můžete si všimnout, že hlavní aktéři, tedy hráči, jsou trochu pozoruhodní a spíše by jim slušelo angažmá v nějakém komixovém snímku. Přesto jsou tady a nutno říci, že vás v nejedné situaci rozesmějí, obzvláště když budete hrát čtyřhru proti dvou počítačům a budete sledovat jejich chování. To co uvidíte, moc profesionálně nepůsobí.

Proti počítači se obecně nehraje moc pohodlně, ale žádný zázrak to není ani v případě, kdy si ho pozvete k sobě do týmu. V tomhle je skutečně lepší dvojhra. Naštěstí je tu možnost, že si k jedné klávesnici pozvete až tři kamarády či kamarády a zkusíte, jaké to je, když vám do hry nezasahuje AI. Myslím, že budete spokojeni. Technické zpracování je pak mírný nadprůměr, nejdůležitější je, pokud vaše sestava překousne trochu větší HW nároky. Poté si už můžete v pohodě vychutnávat ničím nerušenou atmosféru. Autoři se rovněž nesnažili o striktní dodržování pravidel. Pokud zde tenisák skončí v autu, už to je prostě aut, i kdyby se ho v případě dopadu dotkl protihráč. Tenhle a několik dalších momentů tak dělá ze hry spíše arkádovou záležitost.

Přesto minimálně za vyzkoušení to stojí. Animace postav rozhodně nejsou špatné a za pozornost stojí zejména ty, co následují po vyhraném nebo prohraném zápase. 1010 Locos Por El Tenis je stručně řečeno tenis, který se nesnaží být tím nejlepším ve svém oboru, ale pokouší se vnést do žánru trochu zábavy a odreagování. Škoda jen všudypřítomné španělštiny a toho, že je k dispozici pouze jeden kurt.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

qwerka1941 | 14.07.07 v 18:20

DOBRE HRA ,ALE SKOLA ZE PO SPANIELKY

Jan Reichenauer | 26.01.07 v 18:55

jak se to zapina nebo kde

Mil | 16.11.06 v 20:44

Tak to je paráda. Perfektní zábava. Ovšem chybičky se vloudí.
1)hra je lokalizovaná i do angličtiny, ale musí se to udělat ručně editací souboru config.ini. Na prvním řádku změnit "lang es" na "lang en".
2) ovládání není popsané, tedy pro P1 jsou to šipky a klávesa "M".
M-podání, pinkání
šipka nahoru-pohyb, silný úder(smeč)
šipka dolů-pohyb, lob
šipka vlevo, vpravo-pohyb, směr úderu
bez šipky nahoru a dolu je síla úderu střední.
Esc-návrat do menu
3)Bohužel, při čtyřhře člověk+počítač x počítač+počítač se na nízké obtížnosti stále dostáváte do situace, že si dva počítače pinkají monotóně mezi sebou.
Ale jinak je to skvělá zábava a od úrovně 2 je to proti počítači docela fuška:)

HAHA | 22.09.06 v 15:42

JE TO ABSOLUTNĚ PITOMÁ ZASRANÁ PÍČOVINA

radko | 29.07.06 v 21:43

jak to mam zapnut

Martin | 22.06.06 v 17:38

urcite ma, je to dobra hra :)

Triple T | 19.06.06 v 15:35

Belgarion Kolder: Hral jsi Tennis Critters? Tohle mi podle screenshotu prijde celkem podobne, rad bych vedel jestli to ma cenu zkouset...

ROBO | 19.06.06 v 15:07

AKO SA TO OVLáDA

Belgarion Kolder | 17.06.06 v 23:54

Už jsem hrál pár her pro víc hráčů na jednom počítači, ale tohle je asi to nejlepší, co jsem kdy viděl. Nemusíte být fandové tenisu, já sám ho nemám moc rád, ale tohle...
Doporučuju všema deseti.
(Jo, hrát to sám je celkem na nic.)


galerie

1010 Locos Por El Tenis 1010 Locos Por El Tenis 1010 Locos Por El Tenis 1010 Locos Por El Tenis 1010 Locos Por El Tenis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce