recenze

Ice Age 2 - Scrat Jump

Ice Age 2 - Scrat Jump

Byli jste v kině na Době ledové? A oblíbili jste si její postavičky? Pak tu pro vás máme první díl nové herní série od tvůrce Yetisports, právě na téma Doby ledové. První díl má v drápku veverčák a jeho kamarád. Úkolem bude ho odstřelit co nejdál.
Jistě hodně z vás zná animovaný kousek Doba ledová a také druhý díl. A samozřejmě se taková obliba tamních postaviček musí využít i ve hrách, zkrátka získat co největší zisk a vyždímat všechny jak to jde.;)Naštěstí máme ale i my, hráči her zdarma, zastoupení ve vysokých místech. Je jím Chris Hilgert, tvůrce známé série Yetisports...

Ano, právě od tvůrce Yetiho tu máme pro vás první díl jeho nové herní série na téma filmu Ice Age (Doba ledová). V první díle se setkáte s oblíbenou postavičkou veverčáka. Budete mít za úkol to s ním pořádně rozjet. Hned na úvod ale musím podotknout, že hrát můžete pouze online po zaregistrování na stránkách Yetisports. Pokud ale již jste zaregistrovaní pro hraní Yetisports, stačí vám to i na hraní Doby ledové. Oč tedy jde? Můžete si vybrat ze dvou levelů, přičemž v tom druhém ovládáte více věcí. Lokalita a princip přitom zůstává stejný. Ovládání je intuitivní. Nejprve pomocí myši odstartujete hru a veverčák se spustí na prkně ze svislé ledové stěny. Dole nabere rychlost a vaším dalším úkolem je včas pustit napnutý klacek držený připraveným kamarádem. Záleží na tom, kdy myš stisknete. Podle toho poletí veverčák různě daleko a dosáhnete tak různého skóre. Můžete se třeba pokusit o světový rekord. Druhý level se zpřístupní po zadání hesla "airheads". Zde také pomocí šipek upravujete náklon veverčáka za letu...

Stejně jako byla zábavná série Yetiho, tak i tato nabízí hráčům pořádné vyžití. Tvůrce je jistou zárukou kvality zpracování, což si můžete sami vyzkoušet a pokud jste příznivci takových her, jistě budete okouzleni. Hurá do toho!

Postup pro spuštění: Na oficiální stránce http://www.yetisports.org si v nabídce uprostřed vyhledejte sekci „Ice Age 2 - The Meltdown“, kde se zaregistrujte. Pro upřesnění je to tento odkaz! Poté už vám jen přejeme příjemnou zábavu! ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

bruno | 30.06.06 v 15:56

v pohode

jan | 22.06.06 v 12:36

raz sa narodil jan


galerie

Ice Age 2 - Scrat Jump Ice Age 2 - Scrat Jump Ice Age 2 - Scrat Jump