recenze

Hellbound Dizzy

Hellbound Dizzy

Sympatický Dizzy je zpátky a opět na něj čeká spousta dobrodružství a zajímavých situací a i když vizuální stránka není kdovíjak pestrá, opět zaručujeme, že na nějakou tu hodinku budete mít o zábavu postaráno.
Z názvu, ani z ničeho jiného, to není patrné, ale Hellbound Dizzy je přímým pokračováním Dizzy: The Mysterious Pyramid. Lidově řečeno, dnešní kousek je v podstatě jeho druhou částí.

Opět tedy zavítáte do nebezpečných hrobek, kde na vás nebezpečí číhá prakticky na každém kroku a bude jen na vás, jak se s tím vypořádáte. Důležitou informací ale je, že opět je do titulu implementováno spousta logicko-adventure vlastností, které hru sice příjemně oživují, ale rovněž ji i lehce ztěžují. Občas to pocítíte na slabší hratelnosti. Uvedu příklad. Když například budete chtít sebrat hvězdičku a budete-li mít nějaký předmět v inventáři, vždy budete muset daný předmět nejprve upustit, sebrat hvězdičku a až poté opět sebrat původní předmět. Tohle autoři jednoduše nevychytali. I grafická stránka není bůhví jak okouzlující a bohužel v tomhle ohledu je zde jedna nepříjemnost.

Pokud budete hrát v malém okně, texty jsou nečitelné! Při přepnutí do fullscreenu je situace sice lepší, ale zde bohužel celková vizuální stránka lehce kolísá. Zvuky jsou opět na stejné úrovni jako předtím a nemůžu je ani kritizovat, ani chválit. Je ale pravdou, že po čase vás bude audio složka a i celá hra, takříkajíc prudit. Do té doby se ale nechte unášet nostalgickou atmosférou. Té má tato gameska více než hodně.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Hellbound Dizzy Hellbound Dizzy Hellbound Dizzy Hellbound Dizzy Hellbound Dizzy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce