recenze

Dizzy: The Mysterious Pyramid

Dizzy: The Mysterious Pyramid

Jako třetí v pořadí je na řadě dobrodružství, které sympatického Dizzyho zavede do útrob egyptských pyramid. Rovnou vám ale říkáme, že to nebude procházka růžovou zahradou, proto se pořádně obrňte dávkou trpělivosti.
Měli jsme tu Dizzy Stars a Delta Dizzy. Tato úvodní rekapitulace nám připomenula, že dnes se setkáváme v pořadí již třetím titulem z dílny Bubblefox Productions, které hlavní postavu zavede do útrob pyramidy.

Na povrch ale vyplouvá několik nepříjemností. V útrobách této hrobky se skrývají nebezpeční nepřátelé a vy se jim musíte opět vyhnout. Připraveny jsou pro vás pak i klasické pasti, které prověří vaší duchaplnost. Musíte se za každou cenu snažit vyhnout různým pochodním, bodlákům, apod. Není to ale nic, s čím byste se nedokázali poprat. Mnohem více starostí vám přidělá, že je potřeba vyřešit různé menší questy, které vám pak zpřístupní další části. V tomhle ohledu lehce pokulhává pohodlná hratelnost, protože velmi často budete „čachrovat“ s inventářem a bude vás to někdy až nepříjemně zdržovat.

Jinak co se týče celkového zpracování, pak se vše nese v duchu předchozích dílů. Opět se na vás bude usmívat nízké rozlišení, znovu budete mít možnost vyslechnout klasické melodie, které občas polezou na nervy. Obtížnost je poměrně rovnoměrná, a tak rozhodnete-li se pro zahrání tohoto kousku, budete mít několik dlouhých minut o zábavu postaráno. Více myslím není potřeba dodávat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Dizzy: The Mysterious Pyramid Dizzy: The Mysterious Pyramid Dizzy: The Mysterious Pyramid Dizzy: The Mysterious Pyramid Dizzy: The Mysterious Pyramid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce