recenze

Mario Kart x2

Mario Kart x2

Zběsilá jízda s Mari(an)em v káře podruhé. První díl, vydaný u nás před několika dny, nedopadl nijak valně, ale vývojáři nijak nezaháleli a pustili se do vývoje lepšího a kvalitnějšího závodního titulu s instalatérem v hlavní roli.
Mario Kart x1 nějak valně neuspěl a zařadil se tak mezi hromadu ničím nevynikajících her. Druhý díl sice taky příliš nevyniká, přesto se jedná o mnoho lepší zábavu. V čem spočívá?

Opět usedáte za volant vašeho závodního žihadla a znovu se snažíte ukořistit vítězství na celkem devíti drahách, rozdělené do tří kategorií. Po trati se válí spousta bonusů, ale také nástrah, které v předchozím díle notně chyběly. Sbírání mincí je samozřejmostí už od samotného vzniku Maria tak nemůže chybět ani zde. Krom toho máte možnost sebrat i červenou muchomůrku, která vám navzdory očekávaní nevezme život, ale na malou chvíli zrychlí vaše vozítko, což se více než hodí, neboť vaši soupeři mají rychlejší stroje než vy.

Bohužel, autoři se nepoučili z chyb minulého dílu a neodstranili tak přespřílišnou naskriptovanost dráhy soupeřů. Vždy se pohybují po té samé trajektorii, která je navíc velice špatně zvolena, a tak pokud nejste vyložený řidičský antitalent, dojedete vždy první. A to i v případě, že budete neustále vrážet do želv, které se pohybují po trati a znesnadňují vám tak vaší cestu za vítězstvím.

Grafika hry, zůstala naprosto stejná, jako v prvním díle, naštěstí se ale změnila hudba, která vás doprovází po celou hru. Každá dráha má vlastní písničku, která už naštěstí není tak otřesná, jako ta z minula. A verdikt? Nejedná se o nic výjimečného, ale pokud chcete dát vývojářům ještě druhou šanci, tak stahujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

jarek | 12.03.09 v 13:33

jak se ta hry spustüje

2001002 | 15.06.06 v 14:04

cus lidi


galerie

Mario Kart x2 Mario Kart x2 Mario Kart x2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce