recenze

Astronoid

Astronoid

Poslední dobou mám pocit, že opravdu kvalitní freewarovky jsou jen ty, určené pro multiplayer. Do této skupiny totiž patří i dnešní Astronoid a svými možnostmi hodně přesahuje průměr. Otázkou je, zda-li máte dostatečně rychlé připojení k internetu?
Když tak zabrousíte naším archívem, můžete si všimnout, že prakticky každý druhý titul určený pro multiplayer, si u nás vede velmi dobře. My osobně jsme tomu velmi rádi a těší nás, když se nám podaří objevit další hříčku, která má předpoklady k tomu, aby byla úspěšná.

Do této skupiny nepochybně patří i dnešní Astronoid, jenž je online závodní hrou, ovšem dosti netradičně pojatou. Nebudou zde klasické okruhy, tradiční vozidla, ani nic podobného. Vše bude čisté sci-fi. Vy budete moci ovládat jednu z několika vesmírných raket (k ničemu jinému jsem si nedovolit tyto hybridní stroje přirovnat) a váš úkol bude co nejlépe proletět několika kruhy, které jsou rozmístěné po celé trati. Odměnou vám budou zkušenosti. Ty můžete jednak zúročit tím, že se vám zpřístupní nové „závodničky“, ale také pro pozvolný posun blíže k závodnické elitě. Vše má ale jeden háček. Po instalaci a prvotní registraci ještě k pravému závodu připuštěni nebudete. Musíte nejprve prokázat, že na to máte a že jste schopni plnit podmínky závodu, tedy že se budete držet stopy a že proletíte veškerými kruhy. V zahřívacím kole si nejprve můžete ohmatat ovládání a poté procvičit zručnost.

Po dokončení vám bude udělena licence, s níž můžete vstoupit do pravého závodu. Zde se můžete utkat s živými soupeři (pokud bude někdo připojen) a neustále se zlepšovat. Opět se vám budou připisovat zkušenosti a postupně si můžete přilepšit v klasifikaci, která vám zpřístupní další možnosti. Má to ale jeden háček, nabídnutou vyšší kvalifikaci si bohužel musíte zaplatit. Za necelé tři stovky pak získáte přístup na nové okruhy, nové lodě a spoustu dalšího. Pokud nebudete chtít platit, budete se muset spokojit pouze se základem, tedy že můžete vybírat pouze ze čtyř tratí, ze dvou lodí a s mizivou účastí živých hráčů. I tak ale tento titul stojí za hřích. Má nevšední námět, pohodovou hratelnost a nabízí zajímavý pohled na celkové závodění. Napište do diskuze, jak se hra líbí vám!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 15:19

1


galerie

Astronoid Astronoid Astronoid Astronoid Astronoid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce