recenze

Astariel

Astariel

Astariel je bezpochyby zajímavou vesmírnou střílečkou, která na hráče útočí trumfy v podobě perfektní 3D grafiky, desítek nepřátel určených k odstřelu a především hratelnosti, jenž se jen tak nevidí. Čtěte recenzi.
Není tomu tak dávno, co jsme vám představili zajímavou a perfektně hratelnou střílečku Astariel 2: Akasa. Pokud se vám zalíbila (o čemž mimochodem nepochybuji), máme pro vás nyní i první díl, který je sice v mnohém odlišný, nicméně nabízí stejnou porci kvalitní zábavy jako výše zmiňovaná dvojka.

Astariel je skvělou vesmírnou střílečkou, která toho sice mnoho nenabízí, nicméně to, co můžeme vidět kdekoliv jinde, dovádí do naprosté dokonalosti! Titul oplývá perfektní grafikou, desítkami nepřátelských lodí, nespočtu výbuchů a především mnoha hodin neuvěřitelné zábavy… Víc v podstatě ani není potřeba vědět – Astariel je zkrátka perfektním dílkem, které zaujme každého akčně naladěného pařana!

Za zmínku totiž stojí i technické zpracování, které je na velice vysoké úrovni – grafika je kompletně oblečena do 3D kabátku (těšit se můžete na výborné zpracování vesmírných lodí či perfektně zpracovaných výbuchů), hudební kulisa taktéž neurazí. Tak na co ještě čekáte? Pokud vás Astariel znovu zaujal, neváhejte, stahujte a bavte se!

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

90 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Astariel Astariel Astariel Astariel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce