recenze

Silver Wings

Silver Wings

Silver Wings je parádní vesmírná střílečka s krásnou grafikou, stovkami nepřátel a především hratelností, která se často nevidí. Zajímá vás více? Pak čtěte recenzi – tentokrát se totiž jedná o vskutku perfektní kousek.
Silver Wings je perfektní vesmírnou střílečkou, která hráči nabízí krásnou grafiku, stovky nepřátel, nespočet výbuchů a především mimořádnou akci. Zároveň sebou však přináší také několik pomyslných „ale“. Předně se jedná o velikost archivu se hrou, jenž je vskutku nepříjemná (stáhnout více než 500MB soubor je pro mnohé stále bohužel překážkou). Dále pak musíme vzít v potaz požadovanou konfiguraci (uvedena je níže), jenž se také netváří zrovna nejlépe – a mohu potvrdit, že plynule vám hra pojede opravdu pouze na kvalitním počítači…

Na druhou stranu komu výše vytýkaná fakta nečiní žádné problémy, ten má o zábavu postaráno. Silver Wings je sice titulem náročným, nicméně také velice zábavným a kvalitním. Jedná se o klasickou vesmírnou střílečku viděnou z ptačího pohledu. Hráč usedá do kokpitu vesmírného korábu, se kterým má za úkol postřílet co možná nejvíce nepřátel. To vše v desítkách krásně zpracovaných misí, od kterých se prostě nelze odtrhnout!

Jak už bylo řečeno výše, grafika je perfektní; vesmír a vše ostatní je na velice vysoké úrovni, časté in-game animace jsou pak přímo skvělé. K tomu si připočtěte ještě perfektní zvukovou kulisu a máte jasno!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Vindicator | 24.12.06 v 23:24

Neřekl bych, že tohle je nejhorší hra. Naopak si myslím, že je velice povedená. Až na to, že bych uvítal možnost koupuit si více lodí jako v Tyrian 2000

vojtys | 27.08.06 v 09:18

nejhorší hra co sem kdy hrál

Sasha | 15.06.06 v 11:20

A hlavne to nejde.

kolol | 28.05.06 v 00:25

fuj


galerie

Silver Wings Silver Wings Silver Wings Silver Wings

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce