recenze

Equinox

Equinox

Vesmírná rubanice se nám tentokrát převlékla do lehce strategického a pěkně propracovaného kabátku. Co to pro Equinox znamená? Třeba to, že obsahuje něco, co z něj pro nás dělá v moři konkurence velmi zajímavou alternativu. Vyzkoušejte sami.
Jádrem pudla je tentokrát nehezký nebeský střed Konfederace a Rebelů, který trvá celých dvanáct misí, přičemž nechybí ani taková lahůdka, jakou je systém kreditů, upgradů, nakupování rychlejších kocábek a dalších vychytávek, jejichž účinkování se samozřejmě odvíjí primárně dle vaší šikovnosti.

Ani podobný systém tady není zdaleka poprvé, přesto se jedná o jednu z nejlepších variant tohoto typu hraní, zvláště když nenarazíte na žádný větší rušivý element (ke stažení vám nabízíme novější, v únoru upgradovanou verzi). Máte tak solidní možnost pořádně se vyřádit!

Jedná se tak o solidní a relativně trvanlivou volbu pro všechny, kteří rádi hry jako Necrospace 2, Lethal Judgement 3 nebo Funky Space... Celý vesmír čeká jen na vás a proto važte dobře, se kterou hrou se mu vydáte vstříc. Vizuální stránka je pak kapitolou sama pro sebe. Celková velikost archívu je pak navíc poměrně zanedbatelná, takže za případné vyzkoušení rozhodně nic nedáte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Libor | 18.05.06 v 15:17

z http://www.neurohack.com/transcendence/ - hra je stale ve vyvoji a je bozska.

jinu | 17.05.06 v 13:55

pls give u r game datale


galerie

Equinox Equinox Equinox Equinox Equinox

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce