recenze

Rybář 2

Rybář 2

Pokračování originální, hratelné a hlavně úspěšné hry Rybář je tady. Vžijte se podruhé do role rybáře, zakrmujte ryby ve svém vlastním rybníčku, chytejte je a následně prodávejte – aneb zábava na dlouhou dobu.
Zdá se vám, že dnešní svět je příliš hektický, rychlý a neskýtá ani trochu času na pořádný odpočinek? Pokud ano, je nejvyšší čas vypnout a relaxovat, nejlépe u rybníku s prutem v rukou. Pokud ale z jakéhokoliv důvodu nemůžete vyrazit na ryby a rádi byste si pár ryb nachytali, pak určitě nepřehlédněte dnešní hru, která vám sice realitu plně nenahradí, přesto se u ní skvěle pobavíte.

V kůži žluté koule brázdíte v člunu váš vlastní rybník. Voda pod vámi zatím není obydlena žádnými rybami. O to se musíte postarat právě vy, a to tak, že nakoupíte krmivo pro ryby. To ovšem není zadarmo, ale naopak si sáhnete vcelku hluboko do kapsy. Musíte proto nakupovat s rozvahou, ryby jsou totiž zpočátku malé a aby z nich vyrostli mackové prodejní na trzích, musíte je pravidelně krmit. Jakmile dosáhnou té správné míry, stačí nahodit prut a ke slovu se dostává vaše rybářské "já". Po úspěšném vylovení putuje ryba na trh a peníze na krmivo vám do kapsy. A tak pořád dokola.

Grafika hry je vcelku povedená, hlavně voda je pěkně ztvárněna. Co se týče hudby, ta je dobrá jen do té doby, než vám začne lézt na nervy, což bohužel začne brzy. O to horší je fakt, že jsem nenašel možnost, jak ji vypnout. I přesto je Rybář 2 dostatečným nástupcem za svého předka. Berte všemi deseti ploutvemi!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

nnn1 | 11.05.08 v 14:07

Nádhrné ryby, jen škoda, že i volná hra se dá uložit jen 3x. Udělala jsem všechny levely, a až na kolo s ufonama to bylo docela lechké.

Kuba | 18.05.06 v 18:12

Děkujem za hodnocení!

Lord Remus | 17.05.06 v 20:45

Přesně tak

kahi | 09.05.06 v 16:45

dobrá grafika je evidentně subjektivní pojem :)


galerie

Rybář 2 Rybář 2 Rybář 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce