recenze

Road Attack

Road Attack

Tak tu zase jednou máme závody, kde jde více o demolici než o samotné závodění. Hry jako Carmageddon nebo FlatOut sice ukazují, že to nemusí být vždy na škodu. Na každém kroku je vidět, že Road Attack by stašně rád šel v jejich stopách. Bohužel nejde.
Nejde... respektive jde, ale absolutně dementním směrem. Road Attack vám totiž nabídne na jedné straně zajímavé zpracování, na straně druhé však nulovou originalitu, stereotyp a nudnou a pomalou hratelnost, která se možná hodí pro nějaké šachy, určitě však ne pro žánr, od přírody předurčený k dynamické akci. Nechybí sice vychytávky v podobě všemožných bonusů, postihů nebo šibeničního časového limitu, ale když je prohnilé jádro, tyto třešničky s tím nadělají jen málo, podobně jako tomu bylo třeba u lehoulince ujetého Trabant Derby. Mohlo být líp, to určitě mohlo.

Grafika Road Attack není vyloženě špatná, sem tam nám dokonce nabídne zajímavé detaily jako vraky podél dálnic, které zřejmě patřily vašim neúspěšným předchůdcům. Není ale nikterak rozmanitá, obrázky kolem vám řeknou téměř vše. Hru z průměru nevytrhuje ani hudební doprovod, který sice není vyloženě špatný, ale na žánrovou špičku se může maximálně tak mlsně koukat.

Co dodat? Road Attack není dobrý, není špatný... je to čistý průměr, hra, která se snad bojí přidat do své náplně cokoli nového. Přitom to "něco" z ní mohlo udělat minimálně nadprůměrnou hru... Přesto si pro atraktivní námět svou nepočetnou hrstku fandů určitě najde, především mezi lidmi, kteří žerou pecky typu Maluch Sim nebo sharewarové Arcade Race. Noblesní instalace a přitažlivé menu slibovali víc, mnohem víc, snad příště, pánové...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Calli | 15.07.06 v 11:53

Ahojky, já jsem si stáhla tuhle hru do PC a když ji chci otevřít, tak mi to nejde, nevíte co s tím?

k | 26.05.06 v 20:33

d


galerie

Road Attack Road Attack Road Attack Road Attack

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce