recenze

Vivid Conceptions

Vivid Conceptions

I když to možná na první pohled není patrné, máme zde jednu z nejzajímavějších her poslední doby. Ať jste příznivcem her s promakanou hratelností, solidní grafikou nebo stylovou atmosférou, zaručeně se dnes pobavíte.
Tým Vertigo Games je mnohým z vás jistě moc dobře znám, protože jsme se díky jejich snaživosti mohli setkat s tituly jako The Sandbox of God nebo Liquisity. Všechno to byly skvělé hry, každá z nich přinesla něco lehce originálního a hratelného.

Dnešní kousek je ovšem zcela jedinečný. Jedná se spíše o logickou hříčku v kombinaci s hopsačkou (nelze říci, co převažuje). Ne, že bychom u nás gamesek na toto téma neměli dostatek, ale Vivid Conceptions je v něčem jedinečný. Nabízí totiž zcela ojedinělou možnost vyzkoušet si jistou formu evoluce v praxi. Ano, měli jsme možnost okusit Darwin Hill, ale ten byl úplně o něčem jiném. Abych ale nechodil neustále okolo horké kaše, dnes se ocitáte ve formě jistého stvoření, kterému jistí tvorové, až nápadně připomínající mravence, obsadili kompletně celý svět a na vás je, vše vrátit do původního stavu. K tomu budete mít více než hodně příležitostí. Silou zde ovšem nezmůžete vůbec nic, po celou dobu se vám budou zpřístupňovat nové dovednosti a budete muset zapojit trochu té logické úvahy, aby se vám podařilo zdárně dokončit jednu z mnoha desítek úrovní. V nich nepůjde o nic jiného, než objevit vlajku, která vás pak automaticky přenese dále.

Jakožto křehké stvoření si ale nemůžete dovolit kdeco. Budete si muset počínat velmi opatrně. Každá neopatrnost vás bohužel automaticky přenese na místo posledního uložení. Tento proces probíhá zcela automaticky a vždy ve chvíli, kdy objevíte novou schopnost. Zároveň bych rád upozornil, že o tyto dovednosti přijdete vždy s každou nově zpřístupněnou úrovní. Zde bych možná autory mohl lehce pokárat, proč tyto schopnosti nemáte nastálo, ale když se přikloníme k faktu, že v podstatě disponujete neomezeným počtem životů a nic vás nebrzdí, není k tomu nejmenší důvod. Hodnocení je v tomhle případě trochu vyšší a řekl bych, že i zasloužené, protože sázím na to, že si vás titul získá a vydržíte u něho dostatečně dlouho. Nezapomeňte ale i na to, že jsou k dispozici tajné lokace. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Lokutus | 05.05.06 v 13:33

Dost dobrý!!!


galerie

Vivid Conceptions Vivid Conceptions Vivid Conceptions Vivid Conceptions Vivid Conceptions

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce