recenze

The New Satan Sam

The New Satan Sam

Plošinovka jako vyšitá! Malý čertík Sam si jen tak poskakuje skrze všelijaká přírodní zákoutí plná nástrah a my jen hbitě řídíme jeho kročeje. Co jiného od plošinovky očekávat? No určitě levely, grafika a vůbec layout hry, přátelé!
Po delší době vyplněné dokončováním mého studia na univerzitě jsem byl donucen sednout a napsat zase jednu recenzi. No, donucen, to není to správné slovo. Když jsem si vzal do dlaní hru The New Satan Sam, zhostil jsem se tohoto úkolu rád a dobrovolně.

Malý, nenápadný a hlavně sytě červený ďáblík je ve vašich hráčských rukou nebývalou zbraní. Pokud se totiž ujmeme jeho ovládání, prožijeme s ním pěkná dobrodružství, navíc velmi graficky vyvedená. Skrze 3 mohutné světy s celkem 53 úrovněmi máme tedy před svým herně-loveckým čumákem tučnou kořist v podobě pokoření tohoto nenápadného herního zázraku. Pravda, ti z vás, kdo plošinovky v lásce nemají, si asi na své tak úplně nepřijdou, ale my ostatní si jistojistě zapaříme jako zamlada. Zvuková kulisa je přítulná, jako zkušená milenka v portfoliu ženatého muže, tedy ok. Hratelnost mi připadá propracovaná, protože jsem ani jednou neřešil problém, zda stisknout klávesu silněji nebo jemněji, je to nastaveno prostě tak akorát. Navíc autor James Whitehead (na fotografii rozhodně šedovlasý nevypadá), který stojí za tímto povedeným kouskem, není zas takový vývojářský zajíc, neboť má za sebou takové kousky jako např. Titan Omega. Prostě a jednoduše toto všechno suma sumárum tvoří super podklad pro hratelnou hru.

Tak to byste opravdu museli být zatvrzelí odpůrci žánru, abyste si The New Satan Sam nestáhli a nezahráli! Neříkejte mi, že jste tak monotónní, tomu bych u čtenáře Freegame.cz ani snad nevěřil. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

zlokop

zlokop | 26.06.15 v 13:14

Dobrá hra škoda že nejde uložit

Majkl | 24.07.06 v 11:10

Freshlemon: Problémek č.1 : Hra se uloží vždy po uďelání 1 levelu na mapě(tý placky). I když to hra samotná nijak neoznámí. Problémek č.2 : Jestli myslíš tamtu slámu tak si ji nejdřív Shiftem přitáhni k sobě a pomalu vyskákej nahoru i s tím balónem./ Můj problém : Asi ve4. levelu na vlaku. Jak to mám udělat prosím vás ?! Vždycky mě to sfoukne pod vagóny.

Freshlemon | 07.05.06 v 13:00

nevíte někdo, jak dostat takový ten balon (já tomu říkám roller ball, nevím, jak se to přesně jmenuje) na vyšší plošinku? prostě jak ho dostat výš?

Freshlemon | 06.05.06 v 23:21

mám problémek, nějak jsem zatím nepřišel na "savovací" systém... vůbec se mi to neukládá:( nevíte někdo, co s tím?

marian | 03.05.06 v 18:39

Díky za pochvalu, až jsem se celý zarděl! :-)

Freshlemon | 30.04.06 v 09:15

Moooc vyvedená recenze!!! chvalim

Lokutus | 28.04.06 v 11:28

Možná trošku obtížnější, ale dost dobrý...


galerie

The New Satan Sam The New Satan Sam The New Satan Sam The New Satan Sam The New Satan Sam

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce