recenze

Noitu Love and the Army of Grinning Darns

Noitu Love and the Army of Grinning Darns

Svět je zase jednou v ohrožení. Staňte se tím, kdo všechny zachrání! Prostor vám poskytuje tato nenápadná ale velice pěkně zpracovaná arkáda, která osloví hlavně fanoušky žánru.
Dnešní gameska je projektem jednoho ze členů dobře známého týmu Fallen Angel Industries (této společnosti bohužel v současné době nefungují internetové stránky). Inspirací pro Joakima Sandberga byl třeba povedený titul A Game with a Kitty právě od zmiňovaného studia, Eternal Daughterohodnocený 100% nebo některý kousek ze série Megaman (např. Megaman 21XX).

Děj hry nás zavede do daleké budoucnosti - píše se rok 2188. Svět je chráněn organizací The Peacekeepers League. Pohodový život je však narušen armádou robotů profesora Darnacuse Damnationa. Hlavním kladným hrdinou je Noitu Love. Na první pohled nenápadný panáček vás asi překvapí svojí kuráží a odhodláním. Mladíkovi celou cestu pomáhá tajemná dívka, která mu posílá nezbytné rady, jak se vypořádat se všemožnými potvorami a nástrahami. Celkem 6 levelů poskytuje vcelku solidní arkádovou zábavu kořeněnou změnami podoby Noitua v jakýchsi transformátorech. Hrdina se zde umí zmenšit či zvětšit podle potřeby. Vybaven je plamenometem a účinným elektrickým obalem nekompromisně likvidujícím protivníky. Spousta nepřátel a drobných nápadů skýtá výtečnou hratelnost.

Vynikající je grafická stránka a propracovanost levelů. Vše je vypipláno do nejmenších detailů. Škoda jen, že jednotlivých úrovní není více. Příjemnou atmosféru budoucnosti podtrhuje také futuristická hudba. Noitu Love and the Army of Grinning Darns je tak titulem povinným pro všechny fanoušky dobrých arkád, potěší ale jistě i hráče jiných žánrů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Lokutus | 29.04.06 v 09:08

Už mi to došlo. Při rozlišení 800x600 se i při ATL+ENTER hraje defakto v malém okénku, ale při 1024x768 je to při použití ALT+ENTER přes celou obazovku a tak si to konečně můžu zkusit zahrát i já:-)!

Triple T | 29.04.06 v 08:41

Lokutus: nene v systemu mam rozliseni 1024x768. Je to zahada, kterou muze vysvetlit jen clovek, ktery do MMF vidi.
Popravde by me docela zajimalo, jak se to s temihle hrami ma, protoze kvuli "neroztazitelnosti" uz jsem odepsal par peknych kousku.

Lokutus | 28.04.06 v 22:03

Je to přesně tak veliký jako obrázky u recenze! Neveřím, že to máš přes celou obrazovku... pokud jsi ve Windows nenastavil rozlišení 320X200... :-)

Triple T | 28.04.06 v 18:44

Lokutus: Zajimavy, u me se to normalne roztahlo... U nekterych her z MMF mi to dela presne tak, jak to popisujes, ale nevim proc, nevidim do toho.

Lokutus | 28.04.06 v 12:56

Ale kdeže. Místo plochy akorát okraje zčernají, ale hrací okno je stále stejně malé!!!

Triple T | 28.04.06 v 08:05

Lokutus: Jestli ti vadi hrani v okne, zmackni Alt+Enter pro fullscreen.

Lokutus | 27.04.06 v 19:53

A co to malé herní okénko...:-(


galerie

Noitu Love and the Army of Grinning Darns Noitu Love and the Army of Grinning Darns Noitu Love and the Army of Grinning Darns Noitu Love and the Army of Grinning Darns