recenze

Jumper: Redux

Jumper: Redux

Máte rádi těžké, přetěžké, ba přímo superobtížné hry? Pak je pro vás Jumper: Redux parádní úlovek. Tedy za předpokladu, že máte ve špajzu pár kýblů nervů a karton klávesnic navíc. Přeji "příjemnou" zábavu při jejich likvidaci.


Málokomu se poštěstí pracovat na remaku vlastní hry. Naštěstí, Helix Games mají do normálních vývojářů pořádně daleko, už proto, jakou porci obtížnosti nakládají na hráčova bedra, což nedávno předvedli v totožně laděném Untitled. Sice přibylo několik málo grafických vylepšení (ne, že by stály nějak extra za povšimnutí...) a pár herních módů, jádro pudla je stále stejné: Přeskákat bez jediného zaváhání na druhý konec obrazovky.

Grafická stránka hry, jak už jsem naznačil, prošla řadou vlivem titěrných vylepšení, ale jde o věc opravdu zanedbatelnou, zvláště když uvážíme, jaká sorta hráčů se u ní pravděpodobně bude bavit a kde leží její těžiště.

Co dodat... Jumper: Redux je velmi osobitá, ale přesto dobrá záležitost, která sice nejednou naštve, výsledná sklizeň je ale pochopitelně o to sladší. Všechny začátečníky a další měkoty ale odrazuji a předem varuji - možná pro vás bude lepší Flying Doughman nebo klasický instalatér. :-)

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Triple T | 02.05.06 v 17:55

ah, Marek "Flying Doughman" Fišer. ;) Docela by me zajimalo, proc se ti pri hrani/recenzovani her od Helixe vybavuje zrovna Doughman...
U recenze mas dva stejne screenshoty (ne ze by na te hre bylo nejak moc k videni).


galerie

Jumper: Redux Jumper: Redux Jumper: Redux

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce