recenze

Olympic Skier

Olympic Skier

Zimní olympiáda je už dávno za námi a další nás čeká až za dlouhé čtyři roky. Proč si tedy neukrátit dlouhé čekání dnešním zábavným lyžařským simulátorem? Pokud váháte, tak by vás mělo přesvědčit, že hra je skvěle hratelná a přiměřeně obtížná.
Ač to nemusí být na první pohled patrné, je dnešní sportovní gamesa remakem hry Winter Olympics, která se původně objevila na osmibitech. Staré dobré časy počítačového středověku jsem nezažil, tudíž nemůžu porovnat, nakolik se OS povedla oproti svému předchůdci, přesto se pokusím hru zhodnotit objektivně.

Po spuštění jste okamžitě vrhnuti do hry a hned do první disciplíny – slalomu. Průjezd ze strmého kopce mezi brankami není nic jednoduchého, notabene když nemáte s podobnými hrami zkušenosti. Jakmile dokončíte, jste ohodnoceni určitým počtem bodů, a než se stihnete vzpamatovat, stojíte na skokanském můstku. Tato disciplína není nijak závratně těžká, ale s prstem v nose ji taky nezvládnete. Jako poslední vás potrápí sjezd z kopce, který je ze všech disciplín asi nejtěžší hlavně díky faktu, že musíte přeskakovat překážky. Máme tady tři soutěže a… to je vše.

Grafika není taky ničím úchvatným a jakoby se přenesla časem z onoho pomyslného středověku herního průmyslu. Zvuky jsou na tom o poznání lépe, ačkoliv vám některé skladby mohou lézt krkem. Olympic Skier je vcelku svižnou a zábavnou hrou, která vás jen tak nepustí, i přesto, že obsahuje jen tři disciplíny.

stáhnout hru

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

elf

elf | 20.01.15 v 17:30

velmi dobrá

Gandalf71 | 31.10.08 v 12:08

Tato hra nie je remakom hry Winter Olympics ale hry s presne rovnakym nazvom Olympic Skier. Graficke spracovanie je retro a je skoro rovnake ako bol original. Na Atari 800 to bola moja najoblubenejsia sportova hra a aj tento remake sa fakt podaril a velmi dobre sa hra.

ja | 14.01.07 v 12:39

jak se tady spouštějí hry!


galerie

Olympic Skier Olympic Skier

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce