recenze

Rider

Rider

Originální, skvěle hratelný a především revoluční. Takový je Rider. Skvělý simulátor jednostopých vozidel, který vás na dlouhou dobu chytne a nepustí. Čtěte recenzi a bavte se!
Přiznám se na rovinu, že Rider je po delší době freewarový titul, který mě naprosto a doslova uchvátil svým zpracováním. Jedná se totiž o unikátní závodní hříčku, jež překvapí skvělou hratelností, parádním technickým zpracováním a především mimořádně originálním námětem a nápadem.

V Rider se ocitáte v kůži motorkáře a doručovatele zároveň. Váš úkol je jednoduchý – do zadaného časového limitu musíte dovést zadanou zásilku na místo určení. I když to takhle „na papíře“ může vypadat velice jednoduše, ani zdaleka tomu tak není; v cestě vám stojí rušný provoz velkoměsta, všudypřítomní policisté a především silniční pravidla! Ano, slyšíte správně. V Rider se skutečně musíte do posledního puntíku řídit tím, co vám ukládají dopravní značky. V opačném případě pro vás hra končí…

Na výběr máte ze šesti strojů – od základního skútru, až po na nabušený chopper, s nímž už si rychlost musíte sakra hlídat. Hratelnost zůstává extra prvotřídní, a mohu vám zaručit, že s titulem vydržíte několik desítek minut. Po technické stránce taktéž nemohu mít výtek; grafika je ucházející, hudební kulisa taktéž. Ještě však nezapomenu upozornit, že Rider se ovládá pouze myší…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

senovnik | 09.08.08 v 19:59

mysi

TUCNIKACEK | 16.02.08 v 13:54

jak se ovládá tahle hra?pls odepiste

Harvy1 | 07.11.07 v 13:46

Ahoj, stáhl jsem si Rider a Rider 2 kupodivu obě hry jsou stejné... Čím pak to asi bude....

Filip | 16.04.06 v 14:27

tu hru chci

kaatia | 25.03.06 v 19:23

Sry za zbytecny prispevek, uz jsem zjistila, ze mi staci jet rovne a rvani ve vysokych otackach poslouchat musim:-D

Kaatia | 25.03.06 v 19:12

Neni nejakym cudlem razeni, popr mapa?

Belgarion Kolder | 25.03.06 v 16:17

Konečně hra pro nás s pomalým připojením - relativně malá a neuvěřitelně zábavná. Jediný problém je, že se dá tak rychle a snadno dohrát (jen nesmíte motorku rozflákat a musíte si dávat na policiie, která ale není všudypřítomná). Doporučuju všem, japonský znaky jsou sice otravný, ale... Třetí znak zleva v hlavnim menu je spuštění, pak stačí poklepat na motorku a počkat, až se to načte. V menu po misi pak klepnout na levé tlačítko (asi oprava, může se hodit obzvlášť u poslední motorky) a pravé = pokračování.

Bical | 25.03.06 v 11:52

Je to celkem sranda, ale nejde nejak zmenil jazyk? Japonsky fakt neumim!


galerie

Rider Rider Rider Rider Rider