recenze

Cyclone

Cyclone

Bývaly doby, kdy jeden herní sedmimegový soubor plný srandy nebyl vzácností... a Cyclone je jeho lehounkou připomínkou. Tedy ne, že by se tam vešla až taková kvanta nehynoucí zábavy, kterou nám kdysi servíroval třeba Wing Commander, ale minimálně nad audiovizuální prezentací se zastavíte. Tak vzhůru nahoru.
Jedna z nejnovějších her od šikulů z Dark Sirrus je na první pohled dost možná audiovizuální (Gamemakerová!) bomba, na druhý však "jen" klasický intergalaktický rychlík, které je na internetu pomalu třeba přehazovat vidlemi. Naštěstí naprosto šílený! ...Naprosto šílený v tom, že vám jde "o hubu" prakticky každou vteřinu, každou její desetinku, prostě pořád a pořád. A přitom za to nemůže nikdo větší, než pár pitomých betonových překážek, jež jistě nemají žádný vyšší smysl krom toho, aby vás otravovaly. Není například žádný problém vyplýtvat všech pět životů během půl minutky. To teda ne. Zato mnohem větší problém je ani jednou se nevybourat. Jediné, na co se tady hraje, je jakási tabule slávy, nic jiného tady opravdu není. Jeď dokud můžeš, boduj dokud se držíš na nohou. Tempo je tentokrát opravdu... intergalaktické.

Přestože jde o obyčejnou okýnkovou Gamemakerovou rychlovku, je naprosto jasně vidět, že několik lidí od Dark Sirrus má velmi šikovné audiovizuální prstíky. Jen pohleďte kolem. Hudba je taktéž OK, avšak přes všechno to křápání a nárazy si jí moc neužijete, na to teda vemte jed!

Suma sumárum jde o fešnou, chytlavou a až perverzně zákeřnou vesmírnou rychlovku, rychlovku tak rychlou, že se jí klidně může stát, že bude za svou podlost rychle a šupem ztrestána a do koše vysypána... Kdo ale vydrží, pobaví se, možná i bez rozmlácených myší, klávesnic a podobných tradičních incidentů. Pro ostatní je tady mírumilovnější Space Ride.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Zz | 16.10.22 v 22:56

Recenze je snůškou popisu nějakých dojmů a hodnocení autora, ale jaksi v ní zcela chybí o čem jako hra je, jakého typu hra je atd. - nevím z ní nic... dobrá ukázka jak recenze nedělat.

Martas | 01.08.06 v 09:37

jestli napad,tak vybornej!

Dark Sirrus Games | 01.08.06 v 02:06

i do not speak the language of this website.... if anyone speaks english... i made this. and i do not know how it got here. it is okay but i would like to be contacted when my games are put onto other websites.


galerie

Cyclone Cyclone Cyclone Cyclone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce