recenze

Real Bowling

Real Bowling

Kuželky! Zatímco u nás se stále jedná o poměrně přehlížený sport, na severoamerickém kontinentě si při nich "udělá žízeň" nejeden obtloustlý Amík. Vitruálně se jich tentokrát chopili chlapci z Just Free Games, kteří už do křemíkového světa převedli snad vše od Solitairu až po Kulec.
Na světě není mnoho složitějších věcí, než napsat něco objevného o kuželkách. Variací jsou spousty, tentokrát se ale nápadu chytili zkušení vývojáři, kteří z nich udělali poměrně povedenou show, včetně vítaného player vs. player módu. Jak jsme již u Just Free Games (JFG) zvyklí, dostává se nám nejen široké palety možností a nadstandardní trojrozměrné grafiky (pozor, může se trhat...), ale i rozličného výběru módů, prostředí a dokonce i koulí. Já osobně jsem například vůbec netušil, že lze tento sport provozovat i v japonském chrámu. :-)

Real Bowling není taková pecka jako jeho kolegové... Vždyť kdo by dal ve virtuálnu přednost kuželkám třeba před klasickým mastěním karet. Ve svém minižánru jde ale nepochybně o špičku bez konkurence, což z něj dělá hru, nad kterou by opravdoví fandové měli pořádně zbystřit. Pro nás nekuželkáře jde "jen" o více než luxusní typ, jak zabít pár odpoledních plískanic, které letos evidentně ne a ne skončit.

VAROVÁNÍ: Bohužel i tato hra od Just Free Games obsahuje drobný spyware, který by měl každý slušný antispyware/antivirový program bez problému najít a zneškodnit. Pokud se na ten "souboj" ovšem necítíte, prostě tu hru ignorujte a mrkněte se po jiném kousku. Jen nám potom nepište do diskuze, že jsme vás nevarovali. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

luky1 | 03.12.07 v 11:44

je to pěkná kravina nedá se tu zahrát žádná hra

marekkalvoda | 05.12.06 v 08:48

super !!!!!!!!

Arxon | 14.04.06 v 22:31

lol jestere ty si ale lama jak se ti to proboha muze trhat??

peace05 | 14.04.06 v 00:23

tomu říkám korektní recenze, dík:)


galerie

Real Bowling Real Bowling Real Bowling Real Bowling Real Bowling

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce