recenze

Jet Set Willy PC

Jet Set Willy PC

Po boku legendárního Manic Minera se vždy jednoznačně řadí a řadit bude Jet Set Willy. Dnešní kousek je jeho 100% předělávkou včetně dobové grafiky a triviální (leč účinné) hratelnosti. Mládež nechť se povznese nad pixelovou grafiku a zapaří si též!
Geniální anglická firmička Software Projects Ltd. patřila svého času mezi giganty na komerční herní vývojářské scéně. Její produkce silně zasáhla v období osmdesátých let pařanovo srdéčko, což se mimo jiné projevilo i na jejím obratu.

Pro současníky, kteří ještě nikdy Jet Set Willyho nehráli, je třeba říci, že se jedná o skákačku z nejklasičtějších, ve které je hlavním úkolem proskotačit pár kontinuálních obrazovek za účelem posbírání X objektů. Až budeme mít všechno posbírané, můžeme proskotačit do místnosti, kde sídlí naše dominantní partnerka Marie. Veškeré věci jí poníženě odevzdáme a ona za to zalehne na postel, sundá si …, roztáhne … a pak s ní můžeme … Sice tuto poslední fázi nevidíme na vlastní oči, ale autoři počítali s naší bujnou fantazií. Pokud jde o grafiku, pak musíme z dnešního hlediska být hodně tolerantní. Panáček je složen z pár jednobarevných bodíků, okolí je také jednoduché. Pípání z repráčků věrně simuluje dobovou atmosféru a co určitě nelze opominou je super-nostalgická hratelnost.

Asi se toho k Willymu už dnes nedá více dodat. Jakožto pařan-historik si dovolím na vás apelovat, abyste si tento kousek zahráli a přenesli se jako já v čase nazpět. Rozhodně to nikomu neuškodí a naopak – obohatí nás to.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Etiäinen | 28.02.07 v 16:08

Jeden z najlepsich remakov JetSetWillyho aky som hral :)
ZX Forever!


galerie

Jet Set Willy PC Jet Set Willy PC Jet Set Willy PC Jet Set Willy PC Jet Set Willy PC

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce