recenze

The Ocean Battle

The Ocean Battle

Neuplyne týden, abychom vám nepřinesly nějaký letecký simulátor. Dnešní je ovšem výjimečné, jedná se o simulaci válečného letadla, s nímž plníte rozmanité bojové úkoly. Pokud se vyrovnáte s vyšší obtížností, čeká vás kvalitní zábava.
Velmi kvalitně zpracovaný bojový letecký simulátor. Ve hře létáte s válečným letadlem, a máte za úkol zničit nepřátelské letky a jejich základny. Letoun se dobře ovládá, ale v některých chvílích, při různých obratech, už je to složitější. Také je zde problém zamířit nepřátelský letoun, chce to cvik a hlavně trpělivost. Simulátor je to na dobré úrovni, ale hlavě po grafické, a zvukové stránce. Hrací možnosti jsou vcelku rozsáhlé. Jistě vás pobaví na delší dobu, přestože obsahuje pár mušek, rozhodně jde o skvělou a zábavnou věc!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

manniac | 16.05.04 v 21:02

prej to má 3 mise: do druhy se dostanes po sestreleni vsech letadel (myslim, ze nejdriv tam jsou 4, pak se objevi dalsich 5, pak mozna jeste naky dalsi, ale uz se mi taky stalo, ze seuz tech 5 neobjevilo), ve druhy misi nicis pozemni cile a ve treti nakou lod. benzin ziskavas rozstrelenim tech beden, pak z nich vyskoci kulicka a tou kdyz proletis tak ti to prida bud stavu nebo rakety nebo te to opravi nebo to vylepsi strely. hra je to ale bezpochyby skvela.

Miroslav | 03.03.04 v 08:22

Stáhl jsem si tuto hru a je bezvadná,děkuji za umožněné stahování.

Porrast | 17.05.03 v 11:13

Ako sa dostanem do ďalšej misie, ak som zostrelil všetky neprieteľské stroje a pozbieral všetky bonusy? Potom len tak krúžim po mape a čakám kým mi dojde štava. Ak to má niekto preložené nech mi prosím pošle ten preklad.PLEASE

CRUSY | 15.03.03 v 05:55

Raketa se odpálí při zaměření cíle tlačítkem "M"(zam.zčervená).Jak doplnit palivo(nejedná-li se o Japonský sport kamikadze)nevim,ani co jiného se dá s hrou provádět.Chce to jako u většiny her zkoušet,i když sem někdy zralej z toho na "nitrák".Čau CRUSY!

Vlastik | 30.12.02 v 21:52

Hra je perfektní,ale chybí návod.Prosím o radu jak odpalovat rakety.Dík.

john | 01.08.02 v 19:50

Je to naozaj celkom dobrá hra, ale má niekoľko malých chybičiek krásy.
Predovšetkým - návod a celé intro sú po japonsky.
Má niekto preložený obsah? Pošlite mi ho prosím.
Hlavne ten návod chýba, pretože nie je jasné čo je treba robiť. Ovládacie klávesy sa nájdu aj intuitívne, ale čo ďalej ak zostrelím všetky stíhačky, kde sa nachádzajú spomínané nepriateľské základne (sú to tie sklady, ktoré po zničení "dajú bonus"? Je treba potom pristáť, alebo automaticky sa prejde do ďalšieho kola?
Má to viac misií?
Môže niekto poradiť?
Ďakujem, John.

Tajny | 21.07.02 v 11:28

Mohlo by tu bejt vyc gamesek!!!!!!je jich tu malo!!!

morfeuz | 20.07.02 v 19:26

Prosím o pomoc:po instalaci mi to píše že nebyla nalezena dyn. knihovna(D3D8.DLL)dělá to všem nebo jenom mě! Díky


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce