recenze

Silver Klondike Solitaire

Silver Klondike Solitaire

Solitaire - hra osamělých duší. Nudíte se, venku je všelijak, jen ne krásně, tak prostě sáhnete po balíčku karet, popřípadě se k nim proklikáte skrz Start menu ve Windows... Na to druhé rovnou zapomeňte, jistí amatérští vývojáři totiž přišli s něčím mnohem grandióznějším!
Pravidla Solitairu znají snad i ti nejmarkantnější karetní analfabeti a pokud náhodou ne, můžou prošmejdit návod přímo ve hře nebo na místech jako je toto... Ono to možná všechno vypadá extrémně jednoduše, ale až na vás hra vybalí dvanáct různých rozložení, přičemž jste do dnešního rána o jedenácti z nich neměli ani potuchy, možná uznáte, že je načase změnit názor. :-) Solitaire jako takový nemá prakticky na čem ztratit a naopak přihazuje potřebné třešničky, které jsou u podobných záležitostí prioritní - v tomto případě animované karty, širokou paletu různých pozadí, dva herní módy a oněch dvanáct herních stolů.

Audiovizuálně je vše provedeno hezky a vzhledem k žánru zcela dostatečně, jak jsem řek, všichni ti jůnci, dámy a králové můžou být klidně i animovaní. Celou dobu si budete připadat jako v rukou profesionálního produktu.

Co pronést závěrem? Silver Klondike je prostě kus poctivě odvedené, rozsáhlé práce, kupodivu stále zadarminko a měřit se s ní může maximálně starší, ale obdobně vypečené 3D Solitaire, které ale postrádá onu kouzelnou rozmanitost stylů, tvarů a barev. Až budu v důchodu a nebudu schopen kloudného pohybu, chci skončit právě u stolku s rozloženým Pasiánsem! :-)

VAROVÁNÍ: Bohužel i tato hra od Just Free Games obsahuje drobný spyware, který by měl každý slušný antispyware/antivirový program bez problému najít a zneškodnit. Pokud se na ten "souboj" ovšem necítíte, prostě tu hru ignorujte a mrkněte se po jiném kousku. Jen nám potom nepište do diskuze, že jsme vás nevarovali. ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

MarieH

MarieH | 06.11.17 v 23:12

Perfektní.

Arwiel

Arwiel | 30.05.15 v 22:41

moc podařené. příjemné prostředí.


galerie

Silver Klondike Solitaire Silver Klondike Solitaire Silver Klondike Solitaire Silver Klondike Solitaire