recenze

Becherban

Becherban

Vyvinutá logika je věc, kterou se honosí leckterý hráč inteligentních (tedy na myšlení náročných) her. A nejen pro tyto jedince tu máme dnes velmi povedenou hříčku s názvem Becherban. 250 levelů čistého paření není přece jen tak málo, ne?
Hned na začátku si neodpustím jediné dnešní decentní rýpnutí. Hra Becherban je takovým remake na druhou, tedy remake předchozího remake geniální hry Sokoban. Kdybychom nevěděli, že se jedná o freeware, pak by to mohlo trošičku zavánět komerční reinkarnací, tolik milovanou firmami, které nechtějí moc vyvíjet a současně chtějí rýžovat na starých projektech. Nicméně ti z vás, kteří si pamatují na hru Sokoban: Armageddon a měli jste ji rádi, určitě budete šťastni i dnes, neboť se vám váš miláček vrací v novém, hezčím kabátě. A my ostatní? Jsem si jist, že si s chutí zahrajeme to, co nám předloženo jest.

Pánové z Forever Games si pro nový ročník Becherovka Games vzali za úkol vylepšit výše jmenovaný Sokoban: Armageddon. Nevím sice, kolik čistého času je stálo jejich úsilí, nicméně jejich skladník pohybující s naší pomocí bedýnkami je nyní hezčí, bugů zbavený a připravený na zdolání mnoha set roztodivných levelů. Princip hry netřeba rozebírat, takže pojďme k zajímavostem, například že na té kupě přiložených levelů pracovala kromě autorů také poměrně zdatná komunita z celého světa. Příjemným překvapením byla pro mne hudba a pokud jde o hratelnost, pak tady není o čem diskutovat. Hrajete, hrajete, jeden level, desátý level a…ani nepostřehnete, že už je ráno :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Becherban Becherban Becherban Becherban Becherban

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce