recenze

Trabant Derby

Trabant Derby

Trabant - kdo by se jen pokusil zpochybnit osobnost tohoto legendárního bakelitového východoněmeckého vozítka, které v 60. a 70. letech, strávených pod dohledem mocného rudého bratra, znamenalo mládí? A kolik už na něj bylo vydáno více či méně parodických variací? God knows... Pojďme se teda na jednu podívat.
Základní koncept, kteří vývojáři z NIGHTMARE Studios tentokrát použili, jsem ke dnešnímu dni viděl asi stokrát - ale nutno podotknout, že pokaždé s Bavoráky, Mercedesy a ne s kupou bakelitového šrotu, která vypadá velmi špatně už na startu. ;) O co teda jde? Máte před sebou nekonečně rovnou dálnici, řidiče řítící se v obou proudech a vaším cílem není nic většího, než dojet ve zdraví do cíle (hra vás na konci přesto často neopomene zkritizovat za chabý výkon) a prosoukat se do dalšího kola, k čemuž si můžete dopomoci rychlostí až 300 km/h, která je pro Trabanty tak typická. :)

Po audiovizuální stránce to nedopadlo tak hrozně, prostředí kolem silnice se pravidelně střídají, ale všechno je to takové mrtvé a statické.

Podívám-li se čistě na hratelnost, je Trabant Derby čistá průměrovka, nic vás nezaskočí ani nepotěší... Mám chuť podotknout to samé, co jsem říkal už u Fly Chase. Jste-li aspoň kouskem srdce recesisté, s klidným svědomím si ty tráboše stáhněte. Možná se u toho nebudete bavit jako u Fly Chase, ale určitě vám to aspoň přijde svým způsobem absurdní. Ale pokud si chcete opravdu zahrát, sáhněte třeba po Trabim, u kterého už se dá mluvit o závodech.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

kingoftheworld | 17.05.07 v 17:02

Hm... nechci nijak obvinovat Nightmare studios, ze nekomu ukradli a predelali hru, ale podobnu hru jsem uz davno hral, a jezdilo se tam se sportakem, ktery doopravdy jel 300, a ne ze mel udelany tachomter na 300 ajel jen 151... Graficke prostredi navic bylo take lepsi... Kdyz uz bych nekomu sebral hru... tak ji zdokonalím a ne pokazim jako se to stalo tady... Fakt to nestoji za to

Vidlák | 20.07.06 v 14:54

Jo a ten trabant nevytáhne víc nez 151 km/h. Tech 300 je tam jen jako "dekorace".
Jen by me zajimalo, kde je konec. Uz jsem ve 101. kole a porad jedu.

Vidlak | 19.07.06 v 19:48

Mooooooooooooc dobra hra.

Lukáš | 16.05.06 v 22:21

vyobrazení mi připomělo že jsem tu hru hrál ale nebyla od Nightmare ani s trabantem.
a když jsem viděl nedbalou grafiku znocnil se mě pocit hořké jistoty - Trabant Derby je pokažená kopie


galerie

Trabant Derby Trabant Derby

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce