recenze

Fly Chase

Fly Chase

Jste vysazení proti věčně otravujícímu blanokřídlému hmyzu a zároveň máte ruce tak levé, že mu to nikdy nebudete schopni vlastní silou vrátit? Libujete si v třeskutých lednových mrazech, kdy máte od nich svatý klid? Dnes se vám dostává do rukou mocný nástroj velké muší vendety.
Říkáte, že se něco takového na vašem monitoru nemůže nikdy přihodit? Ale houby. Tento virtuální lov ještě virtuálnějších much je zpočátku stejně tak ujetý, jako zábavný. Sotva k vám do rukou doputuje kladívko, už se to na place hemží prvními mouchami. Trefit masařku pěkně do hlavy a proměnit ji v krvavý flek pochybné estetické hodnoty však není nic přehnaně snadného (ti, kteří masakrují dotěrný blanokřídlý hmyz v reálu, mají teď malé, nepatrné plus), ale zacílíte-li přesně, máte deset bodů. Majdnete se, moucha odbzučí jinam a vy máte mínus jeden... Brzy na vlastní zpocené kůži pocítíte, že tyto virtuální masařky nejsou o nic příjemnější než jejich reálné předobrazy, obojích je stále více a více - vězte, že deset much na vašem monitoru neznamená nic jiného než game over. Přesto říkáte, že je to hovadina? Já vás varoval. ;)

Po grafické stránce je tento fly-hunter simulator jednoduchý až spartánský, hra si zakládá jen na pár grafikách a animacích. Nedisponuje v ní menu a téměř žádné zvuky, resp. vůbec žádné. :-) Ale kdo by taky čekal, že z necelého jednoho megabajtu rozbalí něco, co bude mít grafiku třetího Dooma.

Co dodat závěrem? Stahujte pouze, máte-li na pár minut náladu pro něco lehce humorného a lehounce morbidního, nebo pokud potřebujete potrénovat svůj postřeh na léto, kdy opravdový boj z tímto dotěrným hmyzáctvem propukne v plné síle... V opačném případě se poohlédněte po čemkoli jiném.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Fly Chase Fly Chase

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce