recenze

Cedric and the Revolution

Cedric and the Revolution

Adventury jsou v našich končinách velmi populární. Málokdy však popularita znamená také kvalitu. Ve Fallen Angel Industries ale umí. A dokazují to třeba i svým novým počinem, výstižně nazvaným jako Cedrik and the Revolution.
Povětšinou jsou hlavními hrdiny her lidé vážení, ve společnosti dobře postavení. Anebo právě naopak – lidé utlačovaní a nepochopení, kteří se snaží prosadit. V případě novinky z dílen Fallen Angel Industries je správná druhá možnost. Hráč se totiž ve hře jménem Cedrik and the Revolution ujme role obyčejného kovářského učně.

Hned první minuty hraní překvapí. Malý klučina Cedrik přichází ke kováři, že by se rád ujal místa učně a naučil se jeho řemeslu. Klasická debata o tom „co a jak“ se však zvrhne v povídání o poměrech v zemi, až se ústřední dvojice prokouše k prachbídné situaci, která tíží všechny běžné občany. Jako blesk z čistého nebe potom oba napadne, že by mohli uspořádat revoluci. A tam začínáte vy. Musíte se postarat o to, aby uspořádání revoluce proběhlo bez problémů, aby se na vaši stranu připojili co nejvíce lidí a... to by jako náznak příběhu mohlo stačit. Neradi bychom vás připravili o překvapení, takže jen naznačíme: je se nač těšit.

Vizuální zpracování je roztomilé. Stačí jeden pohled na okolní obrázky a hra vás jistě učaruje. Ručně kreslená grafika umí udělat dojem, stejně jako povedená hudba, která zpříjemňuje chvilky po čas celého hraní. Potěší také časté vtípky, jimiž se autoři pokusili odlehčit vážnou atmosféru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

bohda | 05.06.07 v 19:56

myslím,že jsem na tom podobně jako SKYLLA.Po chvíli hraní zase skončím.Doufám,že od hraní mne odradí jen má neznalost angličtiny,ale pořád ji mám nahranou v záloze.POM"že nám někdo,kdo není jazykový analfabet?

Skylla | 03.01.07 v 16:02

Lidičkové pomoc.Já miluju adventury,ale neumím anglicky a ani moc na PC,kde si můžu stáhnout češtinu?Za pomoc předem kukuju

Barbar | 21.03.06 v 17:14

Dohrála!!!! Zde je návod: http://www.mgroves.com/documents/cedric_walkthrough.txt

Barbar | 21.03.06 v 16:48

Už to všechno mám, jen nevím, jak dostat krále z chodby do pokoje...:(

Barbar | 21.03.06 v 15:32

Tak krysu už jsem nakrmila, ale už jsem asi v koncích, už jsem vyzkoušela, co se dalo. Mám rukojeť (násadu) od něčeho a nevím od čeho a co s ní... Můžete mi někdo poradit?

Barbar | 21.03.06 v 14:50

Díky za ty sirky, to jsem si fakt nevšimla. Se svíčkama musíš pospíchat do králova pokoje nahoře nad kouzelníkem. Nevíte někdo, kde seženu žrádlo pro krysu a co je ingredience důkaz přátelství?

David | 15.03.06 v 17:56

Jo, sirky jsou v kovarne na policce napravo. Pokus se je sebrat, Cedric odpovi, ze tam nedosahne. Pak promluv na kovare a pozadej ho, jestli by ti je nepodal...
Mam problem v zamku. Pouziji svicky na horkou vodu, ale co pak s nima? Za chvili zase ztvrdnou...

Radek Tomášek | 14.03.06 v 21:11

Uz jsem to hral pred delsi dobou, ale pokud si dobre vzpominam, na zapaleni ohne staci pouzit sirky, ktere jsou hned v prvni lokaci, v kovarne...

Barbar | 04.03.06 v 20:11

potřebovala bych vědět, jak zapálím tu svíčku v tom přístroji na kafe. Nevím, kde mám vzít oheň, napadl mě oheň u kováře, ale nemám žádný klacík nebo něco, co by hořelo...

Radek Tomášek | 01.03.06 v 18:30

V cem mate problem?

Barbar | 01.03.06 v 16:22

nevíte někdo, jěstli se někde nevyskytuje nějaký návod?

vidadek | 21.01.06 v 13:59

to bych sem chtěl hrát

t | 18.01.06 v 14:03

proč sakra nejdou vkládat delší příspěvky???

shim | 13.01.06 v 14:39

na siet je dobre pouzit nieco lepkave/krcma/ a kafe tak to mozno nejaky mleci strojcek, silny co drti /krab/ xixi skus a uvidis ten zazrak

Bee | 12.01.06 v 13:42

u klobouku jsem zacpala díru, Viktor stojí ve chodu a klobouk uletí nahoru. Co s tim? A jak mam rozemlít kafe na prášek?


galerie

Cedric and the Revolution Cedric and the Revolution Cedric and the Revolution

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce