recenze

Dave Gnukem

Dave Gnukem

Hra jako stvořená pro všechny milovníky games, v nichž teče krev, náboje jsou vystřelovány obrovskou kadencí a nepřátelé se hroutí na zem jeden po druhém. Nenechte se zmýlit názvem, nejde o žádnou trapnou kopii! Navíc je hra zcela open-source, takže do toho!
První, co vás možná trkne v očích je zarážející podobnost se starým dobrým Duke Nukem II. Můžu vás však ujistit, že názvem a vzuální podobností vše končí! Naopak, Dave Gnukem je jedna z mála skvělých her.

Super hra? Pročpak? GNU!

Verze, kterou si můžete stáhnout od nás ze serveru je pro Windows, ale nyní dávejte pozor, protože na skvělé homepage si můžete stáhnout verzi i pro LINUX! A to není vše, autor této hry ji uvolnil pod licencí open-source, pokud nevíte oč jde, vězte, že kdokoli si může stáhnout věškéré kódy a grafiku a vše přetvořit podle svého! Zkrátka ráj.

Ok, a jak se to hraje?

Pokud vás programování nezajímá, máte spíše zájem o hru samotnou. Dave Gnukem je vcelku dobrá arkáda, určitě si u ní zavzpomínáte nad starými dobrými časy. Není důvod holt důvodu pro její nestažení..

stáhnout hru
UnHynek

autor
Hynek Žalčík / UnHynek

Skóre

65 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie