recenze

Planeta příšer 3

Planeta příšer 3

Známý český vývojář Tatko vydává tituly jako na běžícím pásu. Důkazem je třetí díl Planety příšer, který přichází jen pár okamžiků po díle druhém. Přináší něco nového? Kladná odpověď asi nikoho nepřekvapí...
Třetí díl Planety příšer kráčí ve šlépějích svých předchůdců. Jde tak o klasickou z boku viděnou vesmírnou střílečku, v níž hlavní roli sehrává malá raketka a stovky nepřátel, které se snaží o její likvidaci. Vy se samozřejmě postavíte na stranu slabších & utlačovaných a pokusíte se poprat s obrovskou přesilou.

Hra vám nabídne celkem šest úrovní. Každá z nich vás pohostí trochu odlišným zážitkem a jediné, co jim můžeme vyčítat, je jejich malý počet. Už po chvíli bude po všem a vy můžete maximálně zkusit štěstí znovu. To je však, vzhledem k lehké obtížnosti, slabá náplast a těžko po této možnosti někdo sáhne. Ale zpět k tomu, co vás ve hře čeká. Vaším cílem je – jak jinak – utrpět pokud možno co nejmenší újmu na ukazateli zdraví. Musíte se vyhýbat různým překážkám, dávat pozor na střely nepřátel a v neposlední řadě se také snažit o sestřelení co největšího počtu oproti stojících korábů. Prostě klasika. Chybět proto nemohou ani power-upy, které vylepšují vlastnosti vaší lodě či případně doplňují životy.

Stáhnutím Planety příšer 3 se vám dostane do rukou zábavný titul. Nic víc, nic míň. Budete se bavit, ale rozhodně se k titulu nevrátíte. Za zmínku stojí také krátká hrací doba. Tatko ale přesto nezklamal a udržel si vysoko nastavenou laťku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Planeta příšer 3 Planeta příšer 3 Planeta příšer 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce