recenze

Joe's 48 hour Quest

Joe's 48 hour Quest

Přinášíme novou zábavnou adventuru, která obsahuje kupu humoru. Podaří se vám ji přes několik náhlých zvratů a překvapivých spojení zdárně dokončit? To záleží jen na vašem citu a důvtipu.
Udělat dobrou adventuru je pro vývojáře opravdu náročné. Kromě solidního zpracování se totiž musí zaměřit hlavně na příběh, což není zrovna jednoduché. Zvlášť pokud máte na vývoj hry pouhé dva dny. Programátor říkající si Aggggge se však inspiroval právě svým případem, jak se záhy dozvíte. Touto hrou zvítězil v soutěži 48 hour competition vyhlášené serverem The Klik Academy.

V dnešní gamesce se tak vžijete do role zajímavého klučiny s vrtulkou na hlavě, který má na udělání hry pro zmiňovanou soutěž pouhých 48 hodin a prožijete s ním kratičký příběh. Setkáte se s několika rozličnými postavami. Vedle Ježíše sledujícího animované televizní seriály třeba s příšerou žijící ve sprše či ohavnou kočkou. Škoda jen, že příběh není delší. K dohrání stačí několik minut čistého herního času. Přesto se dočkáte několika humorných dialogů. Při znalosti angličtiny se nepochybně zasmějete. Ovládání je velmi intuitivní a jednoduché, není zapotřebí němu nic dodávat.

Gamesa Joe's 48 hour Quest je vcelku obstojně nakreslena. Příjemný by však byl vyšší počet animací, ale za tak krátkou dobu nemůžeme chtít zázraky. Potěší lehká hudba, která se k tempu hry hodí. Škoda drobných technických nedostatků, které kazí pocit z hraní. Občas se totiž z herního okna ztratí kurzor. Joe tak hlavně kvůli své krátkosti díru do světa určitě neudělá. Fanouškům adventur, jež jsou dnes prakticky považovány za mrtvé, jistě udělá radost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

tara4 | 28.12.05 v 11:08

Nema cenu stahovat.behem peti minut je to dohrane a je to pekna blbost


galerie

Joe's 48 hour Quest Joe's 48 hour Quest Joe's 48 hour Quest