recenze

Tiny Cars 2

Tiny Cars 2

Nedávno jsem tady vychvaloval jednu závodní drandírnu od Arcade Games a už dnes si hodlám zgustnout na další, nutno podotknout že ranějšího data vydání. Dokáže se tento starší bratříček vydrápat ze stínu po všech stránkách parádního Arcade Raceru?
Nedokáže. Nedokáže, protože na to nemá. Vím, že jsem ještě namlsán posledním dílkem od Arcade Games, pochopím i to, že hra má vzhledem ke svému stáří právo na nějaké ty hříchy. Ale takové věci snad neovlivňují samotnou hratelnost, ne? Ta je totiž jednoduše průměrná, a navíc z více než poloviny zakrytá plachtou s nápisem "SHAREWARE", oblíbeným to trendem dnešní doby.

Co říct k samotnému hernímu systému? Těžko říct, vyhledejte si třeba onen omílaný Arcade Race nebo jinou libovolnou autíčkárnu, vše podstatné bude zhruba stejné, jednoduše proto, že to na nás platí. Tiny Cars 2 nabízejí deset tratí pro devět více či méně infantilních vozů, tři stupně obtížnosti, volný závod, šampionát, multiplayer a vychytávky rychlostního & destrukčního charakteru... Z toho celá polovina zamčená pod zámkem "full version only". Fyzikální systém ani hratelnost nejsou nic světoborného, grafika maximálně průměrná, tratě vás nemají čím ohromit a nemastný neslaný je překvapivě i účinek power-upů. Solidní porci zábavy nabízí snad jedině speed bonus, což je tak maximálně dvakrát po třech sekundách za kolo.

Otázka je, co s takovou hrou? Oproti prvnímu dílu (mimochodem, na vydávání svých titulů Arcade spolupracují s Realore Studios) se prakticky nezměnila. Pokud se řadíte mezi vyloženě nenáročné víkendové hráče nebo jste naopak skousli už ledajaká auta, stáhněte si ji. Věřím, že na nějakých pár okamžiků hra zabaví každého. Pokud jste ovšem v těchto řádcích nenašli nic, čím by vás hra mohla potencionálně vzít, nechte těch 9 MB dat být, s největší pravděpodobností tam totiž nic navíc neobjevíte.

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

55 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jan Tranžík | 13.05.06 v 17:35

Superhra akorat ze bych chtel plnou verzi


galerie

Tiny Cars 2 Tiny Cars 2 Tiny Cars 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce