recenze

Arcade Race

Arcade Race

Fičím si to svým fárem po asfaltce a zdálky, ještě mimo obraz, slyším onen nepříjemný zvuk blížící se rakety. Sekunda, dvě... Raketka je tady. Dramatizuji situaci a stáčím imaginární volant doprava, mimo nebezpečnou trať. Ani se nestačím pořádně pochválit a už stojím. Strom... Nebyla by ta raketa přece jen milosrdnější?

Tak takhle nějak by se dala charakterizovat každá druhá nadprůměrně žhavá chvilka v nejnovějším díle nadšenců z Arcade Studio. A že je o čem mluvit! Navzdory vpravdě otřepanému názvu se lidem z AS podařilo uvařit chytlavý, adrenalinový a vizuálně našlapaný závodní dort, který svou kvalitou nemá daleko do takových Mashed. Má to ale jeden hák. Ve sharewarové verzi se vám do moci dostanou pouze dva víceméně totožné mody, dva vozy a jedna barvami překypující trať - a chcete-li poznat těch x dalších, plaťte. Ale chvíli se bez problému pobavíte s tím, co máte. Do rukou totiž dostanete nejen bourák, ale i klasické žánrové arzenálovky jako naváděná raketa (věnoval jsem jí celý perex :-) a nášlapná mina... V nelicencované verzi opět bohužel jen omezeně. Vaši protivníci nejsou až tak úplně hloupí, naopak moc dobře ví kdy a co použít, vytknul bych jim jedině tragickou slepotu při odhalování položených min. A nic vám nedarují, o vavříny se budete pravidelně bít do posledního metru.

Jak už jste asi sami zaznamenali, grafika Arcade Race je plně 3D a jednoduše seznační, stejně jako animace různých výbuchů apod. Hudební složka se naopak krčí v ústraní, což při tom grafickém nášupu nakonec ani tolik nemrzí. Daleko horší to je z prapodivnou fyzikou, která mohla dát dílu ještě větší grády - auta reagují na explodující raketu ze všech stran stejně a stejné je to i s "tikajícím překvápkem".

Stojí těch sedm megabajtů radosti za download? Určitě ano. Arcade Racer nepřináší vhledem ke svým vzorům nic nového, ale bere si z nich to nejlepší a nutno říci, že úspěšně. Škoda jen, že žijeme v době sharewarovek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

NADĚJE

NADĚJE | 21.12.14 v 20:03

autíčka paráda :)

trttzjjzjjfhhgfggfgfg | 23.05.07 v 15:31

bhvhghhghhg

Dany0 | 25.03.07 v 18:53

(pise dan,psal jsem to kdyz tu registrace nebyly)
jj,upnuty je to na: www.war4all.com

Chris | 29.12.05 v 23:23

Je tu niekto kdo by vedel stranku na stiahnutie tejto plnej verzie zadarmo??? please

dan | 18.12.05 v 13:33

protoze jsem rus a vim ze je to zavirovany ty si mel stesti ten na serveru www.centersofta.ru je trojsky kun 1.2.3 x-d( to znamena double )turbo takze mas nebo pomalej internet ( to musi byt opravdu pomalej treba 0.36 bytu za 50 milisekund ) nebo si nemackal na reklamy a nenapalil ses na tenhle text; Please first you muste vote all four votes then you can downlad; nebo si vubec nevodil mysku bliko reklam nebo primo na ni ( nejaky bance tkovej viru byl pripadal opravdu ne jako virus a opravdy verili ze je takovej zakon ze i u hostitele to musi bejt i kdyz to ma bejt jen joinera a taky podle vule hostitela(nebudu to ted vysvetlovat) takze ta banka prisla rovnou o 50 000 $ jo je tomu tak ) takze ten www.centersofta.ru je zavirusovanej jak rikam tedje nejbezpecnejsi a nejlepsi server www.mult.ru

mylko | 15.12.05 v 23:43

ako vies ze je zavirovany? ja som odtial nic ine ako arcade race nepobral... ale samozrejme nikoho nenutim stahovat to :))

dan | 15.12.05 v 19:11

omlouky no e-mails please bohuzel nemuzu nic posilat jo a ten serve co tu napsal mylko je jen takovy trochu zavirosuanej ruskej a vubec to ani nezkosejte ted tema virusema v ru sku frci nejbezpecnejsi server je ted www.mult.ru tam jsou dobry flasofky jen to zkuste!!!

mylko | 15.12.05 v 16:44

nech sa paci: http://www.centersofta.ru/uploads/files/games/arcade_race.exe, heslo k raru je www.centersofta.ru

dan | 07.12.05 v 21:19

cauky mam plnou poslu
mechtchanenkod@seznam.cz

Barbora | 07.12.05 v 10:25

Přispívám vám do vašeho fóra


galerie

Arcade Race Arcade Race Arcade Race Arcade Race

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce