recenze

RunMan's Christmas Adventure

RunMan's Christmas Adventure

A máme tu další titul s maličkou žlutou hvězdičkou v hlavní roli. Tentokráte je to speciální vánoční modifikace. Takže si naražte kulicha a rukavice a začněte si připravovat zásoby sněhových koulí - už jsou tady!
Cool Moose Productions už mají na světě několik minimalistických her, v nichž je ústřední postavou maličká žlutá hvězdička - Run Man. U nás na Freegame už máme dva z nich - RunMan Unlimited a RunMan: Going Coconuts.

Cílem vánočního vydání je uchránit sám sebe před nálety ptáků a pozemními útoky zákeřných tučňáků. Jste schovaní za nevelkou hromádkou sněhu a z tohoto svého úkrytu bombardujete sněhovými koulemi ptáky, aby se vám nedostali na bunkr, natož pak na kůži. Řadoví ptáčci jsou v pohodě, mnohem větší starosti ale znamenají červení kamikaze-ptáci. Letí totiž přímo proti vám a ještě k tomu rychle a tak jejich sestřelení není úplně jednoduché. Nicméně nejhorší je kombinace pozemních a vzdušných útoků - to se potom hvězdička má co ohánět.

Bohužel je ale RunMan's Christmas Adventure jednorázovou záležitostí. Taková jednohubka mezi hrami. Stáhnete si, spustíte, pobavíte se, pracujete, druhý den znovu spustíte, ale po desáté hře RunMana zase smažete. I tak si ale můžete aspoň na chvíli vyzkoušet jeho hratelnost a minimalistické provedení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

RunMan's Christmas Adventure RunMan's Christmas Adventure RunMan's Christmas Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce