recenze

RunMan: Going Coconuts

RunMan: Going Coconuts

Při současném chladném počasí si jistě každý rád zavzpomíná na letní teplíčko, pohodu, pláže, moře a zářící slunce. Ideální atmosféru může navodit třeba dnešní gameska, která se skládá hned ze tří různých částí. Zábava je na světě.
Ve světě nejrůznějších arkád známe již mnoho hrdinů. Ve světle těch nejslavnějších, jako je třeba instalatér Mario či ježek Sonic, zapadají některé mnohem méně nápadné herní série. Oblíbený je třeba RunMan, malá žlutá hvězdička, která bláznivě skáče přes překážky. Vžít se do její nelehké role jsme se mohli již v RunMan Unlimited. Tento plážový díl je ale více propracovaný a zábavnější.

RunMan: Going Coconuts je totiž rozdělen do tří různých částí. V první si klasicky zaskáčete přes překážky. Jste vrženi na pláž a hvězdička stále běží. Cílem je získat 40 bodíků, přičemž je dostáváte za úspěšné překonání různých nástrah na cestě. Podle jejich tvaru použijete buď vysoký skok šipkou doleva, nebo menší ale delší šipkou doprava. Další fáze hry je viděná z vrchu. Hrdina dostane do rukou kladivo a zběsile se s ním točí. Vaším úkolem je s ním pohybovat tak, aby srážel červené kraby vybíhající z prostřed obrazovky a vyhýbal se těm žlutým. Pokud ho trefíte, zjeví se vám totiž nekompromisní game over. Třetí a poslední fáze je nepříliš zábavná. Odehrává se na moři, kde náš hrdina plave mezi žraloky. Těm se tedy musíte vyhýbat, zároveň lze využít skokánek. Ten vás vymrští do vzduchu a dopadem na žraloka ho zničíte. K dispozici je samozřejmě tabulka nejlepších výkonů.

Z pohledu grafického nečekejte žádné zázraky. Ručně kreslená grafika není nijak závratná, klidnému hraní ale nebrání. Příjemnou atmosféru navodí lehká letní skladbička. Runman není žádnou převratnou hrou. Poskytne však solidní zábavu na několik desítek minut.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

RunMan: Going Coconuts RunMan: Going Coconuts RunMan: Going Coconuts

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce