recenze

One Girl Army

One Girl Army

Rychlost, akčnost a skvělé zpracování. Tak to je jen zlomek toho, co vám One Girl Army může nabídnout. Ocitáte se v kůži Amy a je jen na vás učinit přítrž bezpráví a chaosu. Troufáte si na tento nelehký úkol?
O tom, že Sonic je oblíbená postavička, nemusí být vůbec žádných pochyb. Svědčí o tom, nespočet her, které dosud byly vydané a bezpochyby se mnohých ještě dočkáme. I u nás na FreeGame.cz jich několik máme. Ostatně, k jejich nalezení stačí využít naši hledající mašinku. Není se proto čemu divit, že už tak vytížený sympaťák Sonic potřebuje občas vydechnout a vzít si dovolenou. Má na ni samozřejmě plné právo. Možná se vám to zdá podivné, ale právě tohle se stalo v následující gamesce.

Aby tam náš Sonic nebyl sám, vzal si s sebou své dva nejlepší kamarády, Taila a Knuckla. Někdo ale do té akce přece jen musí, a tak tato nevděčná úloha zbyla na sympatickou slečnu Amy, která i přesto všechno dokáže velmi pěkně zatočit s nepřítelem. Hlavní zápletka je jasná, protivníci obsadili několik území a na vás je poslat do věčných lovišť a i když to vypadá, že tentokrát v tom nebude mít prsty známý doktor Robotnik, konec vás přesvědčí o opaku. Než se ale tam dostanete, budete muset ujít pěkný kus cesty. Navštívíte několik světů, z nich každý má dva levely a své charakteristické protivníky a hlavně finální padouchy. K jejich likvidaci můžete jednak využít vaši zbraň, obří kladivo, anebo jeden z několika speciálních útoků, které se vám zpřístupňují postupně. Čas od času můžete narazit na bonusy. Asi největším pomocníkem v je v tomhle ohledu dynamit, který dokáže zasáhnout větší skupinku. Další bonusy vám pak dokáží doplnit životy a přidat body ke score.

Jakmile se vám podaří zdolat celou epizodu, čekají vás mezihry, které jsou ovšem akčnějšího rázu než na co jste zvyklí. Zde se projeví zejména vaše zručnost. Co se týče délky hry, tak ta není nějak přehnaně obrovská, na konec byste se měli probojovat za maximálně dvě a půl hodiny intenzivního hraní. Bude-li navíc využívat bonusy a speciální útoky, celková doba se ještě zkrátí. Během této doby se ovšem nudit rozhodně nebudete, a to i přes to, že hra toho tolik na první pohled nenabízí. U One Girl Army to ale vůbec nevadí. Pokud jste tedy fanoušci těchto her, pak je pro vás stažení příjemnou povinností. Pokud ne, alespoň to zkuste. Buďto vás hra chytne, anebo poputuje do věčných lovišť. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

lubos | 04.12.05 v 19:32

je to tu dobry


galerie

One Girl Army One Girl Army One Girl Army One Girl Army One Girl Army