recenze

Rounded Bugs Ex

Rounded Bugs Ex

Podaří se vám zvítězit v tuhém boji proti ošklivým kulatým broukům? Je vaše ruka dostatečně rychlá, aby v ostrém časovém limitu zneškodnila veškeré nepřátele? Na tyto otázky dostanete odpověď v dnešní zábavné a velmi těžké gamesce.
Základem všech počítačových her by měla být vysoká hratelnost, která dokáže hráče připoutat k obrazovkám. Zářným příkladem může být třeba dnešní titul od vývojářského týmu QuestTracers. Pro tuto skupinu lidí je Rounded Bugs Ex mimo několika her, jež jsou však stále ve vývoji, prvním titulem. Navnadit vás může zajímavý příběh, kdy jste vrženi do role zachránce Programu. Na něj útočí velké množství bugů, přítomných v podobě kulatých brouků. Zlikvidujete je všechny?

K dispozici máte pouhý kurzor. Tím musíte na kulaté potvory, které se divoce pohybují na herním poli, klikat a ničit je. To ale v žádném případě není jednoduché. Bugů je totiž sedmnáct různých druhů. Jsou velmi nápaditě propracované, často s jistou dávkou vtipu. Pokud projdete všech padesát levelů, tak se s nimi důkladně seznámíte. Od těch nejjednodušších, na které stačí jen jednou poklepat se dostanete až k hrůzným rychlým obludám se speciálními efekty. Některých se nesmíte dotknout vůbec a zakrývají tak ostatní, jiné lze zase zneškodnit jen v určitý čas. Princip hry pochopíte velmi rychle, u každého kola je totiž připojen komentář. Setkáte se i s mocnými bossy. Dohrát Rounded Bugs Ex vyžaduje velkou dávku umu, šikovnosti a výdrže. Odměnou jsou však hodiny zábavy.

Po stránce technické je tato gamesa opravdu propracovaná, což poznáte již v interaktivním menu. Kromě povedené grafiky se dočkáte také různých efektů. Hudba je ostrá, určitě vás chytne a k tempu hry doslova připoutá. Zájemci si mimo standardní angličtiny mohou na stránkách výrobce stáhnout další patche, které přidají další jazykové mutace. Zpracování je tedy na jedničku. Když k tomu přidáme vynikající hratelnost a velké množství levelů, pak nezbude než Rounded Bugs Ex ohodnotit jako vynikající titul.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Rounded Bugs Ex Rounded Bugs Ex Rounded Bugs Ex Rounded Bugs Ex