recenze

Street Luge

Street Luge

Znáte sport jménem street luge? Je to dost adrenalinová záležitost. Je to jako jezdit na skateboardu položený na silnici. Sjet dlouhý kopec plný zatáček je pak doslova o pusu. Co si to vyzkoušet v téhle velice pěkné 3D sportovní hříčce?
Musím říci, že dříve jsem vůbec nevěděl, že nějaký takový sport existuje. Jakmile jsem si ale zahrál tuhle hříčku, našel jsem si o tom na netu více informací. A pokud vás to zajímá, tak vám odporučuji to samé. Teď už se již pojďme podívat na to, co to vlastně ten street luge je a jak si s ním poradili tvůrci téhle gamesy.

Jak už jsem psal v perexu, je to jako jezdit na skateboardu. Přitom ležíte na prkně a jedete z kopce do údolí. Někdo si možná řekne, že to musí být hračka. Ono to ale zase tak snadné není, ostatně to poznáte i v téhle 3D gamesce. Máte na výběr ze tří propracovaných lokací. Můžete si vybrat i zemi, kterou chcete reprezentovat a pak už hurá na silnici. Máte za úkol dojet až do cíle v co nejkratším čase. Ovládání je následující. Používáte klávesy A, Z, šipku vlevo a vpravo. Když zrychlíte, tak je mnohem těžší zatáčet. Když vyjedete ze silnice, písek vás zpomalí a dávejte pozor, ať do něčeho nenarazíte, to se pak překlopíte a zamotá se vám hlava. No, zbytek už zkuste sami. ;)

Grafika je podle mého názoru excelentní. Vše je ve 3D a docela realisticky zpracované. Nemluvě o pěkném pozadí se sluníčkem. Je to zkrátka opravdu slušný simulátor tohoto stále se rozšiřujícího adrenalinového sportu. Zkuste to!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

rambo | 11.11.06 v 18:09

jak se stahuje ta hra??? já když kliknu na ten doenland tak mi ti přepne ná nákou stránku pak na další a pakuž nevim!! prosim poradte díkys!!!!

jan | 19.12.05 v 21:21

hodne husty

ondra73 | 14.11.05 v 19:43

ale ta hra tady nejde hrát tady se jenom stahuje!!

Tomas Turcer | 09.11.05 v 22:16

Vyzera to celkom dobra hra, ale nemozem ju spustit.

barmann | 07.11.05 v 22:13

teda ty rekordy nechápu :-( Mrkněte na celosvětový TOP časy


galerie

Street Luge Street Luge Street Luge Street Luge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce