recenze

Clouds Kingdom 2

Clouds Kingdom 2

Potřebujete se odreagovat u nějaké jednoduché a dobře hratelné plošinovky? Clouds Kingdom 2 je pokračováním zajímavé arkády, která se už jednou osvědčila. Budeme se bavit i u druhého dílu? Neváhejte a čtěte dále…
Jak už jste patrně z názvu rozpoznali, naše dnešní hra Clouds Kingdom 2 je pokračováním nedávno vydaného prvního dílu, který si na Freegame vedl jen lehce nadprůměrně. Jak dopadlo druhé pokračování? Podařilo se mu překonat svého mladšího bratříčka? Odpovím předem: překonat se podařilo, nicméně i tak to není žádná sláva.

Clouds Kingdom 2 vás postaví do role malé postavičky, zachránce, který na sebe vzal poměrně těžký úděl – vydává se na vlastní pěst do města Rakast, ve kterém musí najít a zničit hlavního záporňáka. Sinith Majoo, nejmocnější nepřítel, se kterým se na konci vašeho putování utkáte. Cesta k němu nebude ani příliš dlouhá, ani příliš složitá. K dispozici je celkem pět různorodých levelů (noční, sněžný…), které se však tak trochu překvapivě nepyšní žádnými „živými“ nepřáteli. Jeden ze tří životů tak můžete ztratit pouze díky vaší neopatrnosti; spadnete-li z plošinky, či narazíte-li na nějaký bodák.

Technické zpracování je pak celkem průměrné. Titulu dělá ostudu především nízké rozlišení, které přímo souvisí s (ne)kvalitou grafiky. Hudba a zvuky jsou pak vcelku průměrné. Ve výsledku se tak jedná o vcelku povedenou plošinovku, která dokáže pobavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Clouds Kingdom 2 Clouds Kingdom 2 Clouds Kingdom 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce