recenze

Star Wraith 2

Star Wraith 2

Válečné běsnění ve vesmíru. Zajímá vás, jak takové vesmírné válčení vypadá v praxi? Pak si zahrajte naši dnešní hru Star Wraith 2 - skvělý vesmírný simulátor, který právě dorazil na monitory našich počítačů.
Vesmírný simulátor? Opravdu pořádný a dobře hratelný vesmírný simulátor? Ano! Jako blesk z čistého nebe se v tajných vodách internetu znenadání objevil titul Star Wraith 2, ne který všechny předešlé superlativy do puntíku sedí. Star Wraith 2 je totiž výtečným simulátorem vesmírné rakety, jejímž jediným úkolem je zneškodnění nepřátelských vojsk.

Zapomeňte však na nějaké chabé dvourozměrné prostředí. Star Wraith 2 nám nabízí luxus v podobě krásného 3D kabátku, který je propracovaný do nejmenších detailů – okolním vesmírem navíc můžete proplouvat dlouhou dobu, aniž by vás zastavila nějaká „neviditelná“ bariéra. Nemusíte se však bát, že byste se ve vesmíru snadno ztratili. K těmto účelům je navíc k dispozici jednoduchý trénink, který vás mimo toho naučí vše od ovládání samotné rakety, až po střelbu. A že se budete muset ohánět, to mi můžete věřit už nyní. Jinými slovy; nepřátel jsou spousty!

Nejen milovníka nefalšovaných vesmírných simulátorů pak určitě potěší vytříbený výběr raketek – k dispozici je například Warhawk MRM, Rockeye či nebezpečný Starfire. O vydařeném technickém zpracování už tu byla řeč výše, ve výsledku tak můžeme přičíst body ještě za podařenou (a hlavně zábavnou) kampaň. Jasná volba pánové a dámy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

FireAnne | 27.07.06 v 10:39

Ale vždyť to ovládání je vcelku logický. Je to jako knipl. Mě osobně se to hraje skvěle. :)

Salegan | 30.11.05 v 16:12

lol , kterej debil vymyslel systém , že když pohnu myší nahoru , poletí loď dolů ? Vždyť to vůbec nejde hrát !

Martin | 19.11.05 v 09:48

num číslama zadáš rychlost a už to frčí

blb | 14.11.05 v 22:00

jak se lita dopredu nevite to enkdo???nebo aspon ovladani ??


galerie

Star Wraith 2 Star Wraith 2 Star Wraith 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce