recenze

Charlie the Duck

Charlie the Duck

Tahle hra má jednu z nejvyšší ch stahovaností mezi arkádami. Myslíte si, že je to náhoda? Ne, určitě to je díky nádherné grafice, skvělé doprovodné hudbě a fantasticky vytvořeným misím! Charlie the Duck je jednou z nejlepších arkád, tu prostě musíte mít.
Tato hra je typická skákačka, čili musíte se svým hrdinou projít několika lokacemi a posbírat co nejvíce předmětů, za které dostanete co bodíky. Charlie the Duck je však nadprůměrná arkáda, a to nejen díky pěkné hudbě a grafice, ale hlavně díky variabilnosti prostředí. Nechybí zde žádné tajné skrýše, a podobné důležité věci pro správnou hopsačku. Pokud se chcete dobře odreagovat, spusťte si tuhle hru. Je dobrá. Navíc máte možnost si hru kdekoli uložit, a máte na to rovnou tři pozice! Docela originální a praktický nápad u arkády. Tip: savuje se klávesou F2. PS - když spadnete do vody, neutopíte se, jste přece kachna, ne? ;o)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Hanka | 02.09.04 v 12:39

je to moc fajn,ale chci plnou verzi,co mám udělat?Napište mi dík.

sde | 15.03.04 v 16:34

Nejedemi zvuk jakto.

Radka | 23.12.02 v 16:11

cau zvladla jsem vsecnz kola ale ted jsem v Anglii a nevim jak mam kacenku stahnout poradite mi

Princezna | 31.10.02 v 07:00

Ahoj Pavlo, musíš tý velrybě skákat na oko a tím ji připravuješ o životy. Musíš se trefit asi 5x a pak tě to pustí dál, ale ta hra už stejně pak končí. AHOJ

Pavla | 27.10.02 v 13:55

Nevím jak zabít tu velkou rybu co po vás šlehá plameny.Jak na ni.Nevím zkoušela jsem snad všechno,ale vždycky mě zabije.
Díky za radu.


galerie