recenze

Get Tiffany

Get Tiffany

Chcete se přesvědčit o svém šarmu a umění ve svádění žen? Anebo o tom, jak intrikářský můžete být? Originální sváděcí onlineovka, ve které se člověk jen tak nenudí.
Nikdy jsem neměl v lásce hry podobného žánru, jako je tato. Přeci jen, mnohem zajímavější je běhat za holkami ve skutečnosti než na počítači, ovšem v tomto konkrétním případě jsem se trochu mýlil. Jak jsem již uvedl v úvodu, jedná se o online hru, a to už tak trochu napovídá, že o milou Tiffany nebudeme usilovat sami. Soupeřit o její náklonnost totiž budeme rovnou se třemi dalšími mládenci, ne vždy však čestnými prostředky.

Abych vás trochu uvedl do prostředí herního. Get Tiffany, co se týče technického zpracování, je jako onlineovka na velmi slušné úrovni. Stačí jen zmáčknout tlačítko pro novou hru a během pár sekund se vám dostane protihráčů a zábava se odstartuje. Hra samotná se potom odehrává na kola. Jako cílový úspěch pro vyhrání hry je nutné dosáhnout hodnoty sto u tzv.„mojo“ a nebo zničit ostatní protivníky tím, že jejich hodnotu srazíte na nulu. Na první pohled jednoduchá věc, na ten druhý je to již komplikovanější.

Jak jsem již zmínil, hra je „turn based“ a to znamená, že při každém novém kole nastavíte akci, kterou chcete vykonat. Například přejete-li si dát milé Steffany dárek v podobě růží, stoupne vám vaše hodnota mojo o pěkný kousek. Pokud však protihráč hrající po vás dá Steffany také růže, obdrží znatelně více než vy, jelikož z toho bude mít Tiffany větší radost. Dá-li ovšem stejný dárek i hráč třetí, Tiffany se bude cítit již přeplněná růžemi a vy dostanete jen malou část. V případě, že se shodnou všichni čtyři, poslední hráč dokonce obdrží mínusové mojo. Stejná logika platí i u všech ostatních akcí, a i když se může zdát trochu „divná“, je to výborný herní systém.

Nebyla by to ale hra, kdyby se zde všichni pouze dvořili jedné slečně a neodehrávaly se zde záporné akce. V jednom kole si totiž můžete zvolit, zda uděláte neco pro Tiffany, nebo vykonáte na určeného protihráče zákeřnou akci. Tím může být pěst na obličej, stažení kalhot a jiné. Vy touto akcí však také získáte pár „mojo bodů“, co je ale podstatnější, vašemu protihráči se jich strhne o to více. Další perličkou je, pokud se trefíte do určité situace, kdy například protivník přinese Tiffany růže a vy jste na něj zvolili podkopnutí nohy. Protivník tak navíc i zničí svůj dárek a váš bonus je tím pádem ještě větší stejně tak jako protivníkova ztráta bodů.

Těmito body se ze hry stává opravdu velice pěkná zábava, plná neočekávatelných okamžiků a zvratů. Ve hře jdou dokonce zakládat i klany a každý hráč postupuje o tzv. ranky a stoupá na lepší příčky ve statistice, čím déle hraje. Je to opravdu dobrá hra, kterou vřele doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Ja | 27.11.05 v 10:25

tie tricka su za 3 dolare bohuzial. A je tu nova verzia hry - stahujte odtial - http://www.gettiffany.com/page.asp?id=1324

kleska | 17.11.05 v 12:44

cus,hele ja se mi zpristupni ty fce,ktery mi zatim nejdou?myslim ve vytvareni profilu a osoby(napr druhy tricek...)dik za odp

Ja | 03.11.05 v 22:13

SUPER HRA!!! uz hram 5 den v kuse fest pecka akoze fakt ty wogo

Kily | 30.10.05 v 21:33

Sqělý... Vřele doporučuji... Tato dílo je důkaz že hra na motiv balení holek nemusí být jenom o TOM... Klidně bych hodnotil i devdesátkou


galerie

Get Tiffany Get Tiffany

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce