recenze

Santasm

Santasm

Těšíte se již na Vánoce, kupu dárků a milovaného Santa Clause? Pak se nažhavte u dnešní gamesky. Pohrajte si se Santou ve stylu klasického Maria, projděte několik náročných levelů a máte vyhráno!
Zima se již nezadržitelně přiblížila a s ní pomalu i kouzelné období Vánoc, které rozjaří každou lidskou dušičku. Nejen proto si každoročně získají vánoční hry velkou popularitu. Připomeňme si například českou skákačku Young Santa či povedený titul Claus, The Other Side of Santa. Santasm se úspěšně účastnil soutěže serveru The Daily Click, ve které bylo cílem udělat co nejlepší klon Maria ve vánočním provedení. Gamesku má na svědomí programátor Radix, který se u nás již představil například zajímavou střílečkou Elacsy.

Santasm je tedy klasická mariovka se Santou v hlavní roli. Neočekávejte vůbec nic nového. Největším soupeřem hlavního hrdiny je velké množství elfů, kteří odmítají plnit svoji práci. Zneškodníte je klasickým skokem na hlavu. Ve značně podobných levelech, které postrádají hlavně větší nápaditost, se dokonale prověří vaše herní schopnosti. Bohužel, hratelnost není nejlepší a brzy přechází do stereotypu. Naopak náročnost je vysoká, což jistě osloví hlavně hardcore hráče. Ostatní budou mít problémy již v prvních kolech.

Co se týče zpracování, není nic, co by tuto gamesku posunulo z průměru. Grafika je sice solidní, zlobí ale kamera. Neobvyklá je velikost Santy, který je v malém herním okně velmi přiblížen. Můžete si ho tak užít přímo do detailů. Vánoční hudba se sice hodí k tématu, příliš však nezaujme a později dokonce zevšední. Santasm je tedy jen průměrným titulem, který mohu doporučit výhradně vášnivým fanouškům hopsaček či lidem, pro něž je vánoční atmosféra vším.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Santasm Santasm Santasm

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce